Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz hakim karşısına çıktı! Güven mahkemede ne söyledi?

Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz hakim karşısına çıktı! Güven mahkemede ne söyledi?
Ozan Güven, Deniz Bulutsuz olayında yeni gelişme. Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz hakim karşısına çıktı. Ozan Güven mahkemede ne söyledi?

Ünlü oyuncu Ozan Güven eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkemelik olmuştu. Deniz Bulutsuz Ozan Güven'den şikayetçi olmuş ve darp edildiğini gösteren fotoğraflarla gündeme gelmişti. Deniz Bulutsuz, Ozan Güven davasında ilk kez duruşma yapıldı. Tüm gözlerin üzerinde olduğu iki ünlü isim, hakim karşısına çıktı. Ozan Güven hakkında, 'silahla kasten yarallama', 'hakaret' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından 13,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Ozan Güven: Aylık gelirim 5 bin lira

Eski Deniz Bulutsuz'un şikayetiyle Ozan Güven hakkında, 'silahla kasten yarallama', 'hakaret' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından 13,5 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın ilk duruşması yapıldı. İki ünlü isim duruşmaya katıldı. Deniz Bulutsuz ve avukatları mahkemeye ilk olarak gelirken, oyuncu Ozan Güven de daha sonra mahkemeye geldi. Mahkeme tarafların aylık gelir beyanlarıyla başladı. Oyuncu olan Ozan Güven aylık gelirinin 5 bin lira olduğunu belirtirken, eğitim danışmanı olduğunu söyleyen Deniz Bulutsuz aylık gelirinin 20 bin lira olduğunu beyan etti. Sözcü'nün haberine göre ilk duruşması yapılan dava 30 Nisan 2021'e ertelendi.

Ozan Güven'e 13,5 yıl hapis cezası istenmişti

Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven arasında yaşananlar uzun süre medya gündeminde yer almıştı. Deniz Bulutsuz'a şiddet uygulayan Ozan Güven'e tepkiler çığ gibi büyümüş ve Ozan Güven Babil dizisinin kadrosundan da çıkarılmıştı. Deniz Bulutsuz bir saatten fazla süren fiziksel şiddete maruz kaldığını belirterek hukuk mücadelesini sürdüreceğini söylemişti. Deniz Bulutsuz iddialarını yargıya taşımış ve Ozan Güven hakkında 13.5 yıl ceza istemiyle dava açılmıştı. Ozan Güven de Deniz Bulutsuz tarafından yaralandığını belirterek şikayetçi olmuş ve 'basit yaralama' suçuyla Bulutsuz'a da dava açılmıştı. Ozan Güven aleyhine açılan dava İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi görülmeye başlandı. Mahkeme bir sonraki duruşma tarihini 30 Nisan olarak belirledi. Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz basın mensuplarına açıklama yapmadı.

21-01-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar