Kanal D’nin Yeni Dizisi Camdaki Kız’ın Yayın Tarihi Belli Oldu

Kanal D’nin Yeni Dizisi Camdaki Kız’ın Yayın Tarihi Belli Oldu
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve heyecanla beklenen Camdaki Kız adlı dizinin yayın tarihi belli oldu. Dizi Nisan ayının ilk haftasında ekranlarda olacak.

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Camdaki Kız adlı dizi son zamanlarda seyircinin en çok merak ettiği ve yayınlanmasını heyecanla beklediği dizilerden biri. Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından televizyona uyarlanan dizi son zamanlarda oldukça popüler olan ve aldığı reytinglerle hem kanalının hem de yapım şirketinin yüzünü güldüren Gülseren Budayıcıolu dizilerinden biri olacak. Daha şimdiden heyecanla beklenen dizide aynı zamanda Tv 8 ekranlarında yayınlanan yine bir Gülseren Budayıcıoğlu uyarlaması olan Kırmızı Oda adlı dizide oldukça başarılı bir performans sergileyerek Boncuk adlı karaktere hayat veren güzel oyuncu Burcu Biricik başrolde yer alacak. Yayınlanan tanıtımlarıyla oldukça merak uyandıran dizinin yayın tarihi ise sonunda belli oldu. Heyecanla beklenen dizinin yayın günü olarak 1 Nisan Perşembe akşamı belirlendi.

Camdaki Kız 1 Nisan Perşembe Akşamı Yayında

Kanal D ekranlarında heyecanla beklenen ve yine Kanal D’nin de heyecanla yayınlanmasını beklediği Camdaki Kız adlı dizinin yayın tarihi belli oldu. 1 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek dizi yayına girmek için gün saymaya başladı. Çekimleri yaklaşık bir ay önce başlayan ve tanıtımları da yine Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız Gülseren Budayıcıolu’nun romanından uyarlanmış durumda. OGM Pictures tarafından hazırlanan dizi yine kendisi gibi ilk bölümüyle ekrana gelecek olan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisiyle aynı gün ekrana gelecek. Güçlü yapımların arasında kendilerine iyi bir yer edinmeye çalışacak diziler ilk bölüm için heyecanla beklenirken daha şimdiden seyircilerin de merakını çekmiş durumdalar.

Camdaki Kız Konusu!

Kanal D ekranlarında 1 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek Camdaki Kız’ın oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Şerif Erol, Selma Ergeç ve Nur Sürer gibi usta isimler yer alıyor. Dizi Nalan ve Sedat’ın aşk dolu hikayesini ele almaktadır. Nalan ve Sedat’ın karanlık dolu geçmişi üzerine yoğunlaşacak dizide Nalan ilk görüşte herkesin sevgisini kazanan, neşeli, güleç yüzlü genç bir kadındır. Ailesinin tek çocuğu oldu için el bebek gül bebek büyütülmüştür. Nalan Türkiye’nin en büyük oteller zincirinde mimar olarak çalışmaktadır ve şirketin sahibi ile evlilik hazırlıkları yapmaktadır. Ancak iki kişinin de birbirinden sakladıkları karanlık birer tarafları vardır. Camdaki Kız 1 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak.

22-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar