Payitaht Abdülhamid 122. bölüm izle!

Payitaht Abdülhamid 122. bölüm izle!
Payitaht Abdülhamid 122. bölüm izle! 23 Ekim Cuma akşamı yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkacak Payitaht Abdülhamid'de Eşref Aziz tuzaktan kurtulabilecek midir?

TRT1 'in sevilen ve tarih konulu dizisi Payitaht Abdülhamid 122. Bölümüyle ekrandaki yolculuğuna devam ediyor. Padişahlığının son yıllarındaki Abdülhamid devletin yıkılmaması için mücadelesine devam ederken düşmanlar yine boş durmuyor. sarayın önünde patlayan tahkikak daki ceset Hechler'e mi ait? Heacler'in ölmediğinden emin olan ve onu ortaya çıkarmak için Sultan Abdülhamid'in oynadığı oyun işe yarayacak mı?Hepsi ve daha fazlası 23 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak Payitaht Abdülhamid 122. yeni bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 122. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Payitaht Abdülhamid 122. bölüm izle! Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirloğlu, Can Sipahi gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölümünde bu akşam, Sultan Abdülhamid'in sarayının önünde bir patlama gerçekleşir. Patlamada bir kişinin vefat ettiği raporu Sultana verilir. Bu kişinin Heacher olduğu söylenir.  İngilizler ise Sultan'a baskı yaparlar. Heacler'in ingiliz Sefiri olduğunu ilan ederler. Fakat Sultan'a bunu bildiği ve savaş suçu ilan ettiğini Osmanlıyı İngiliz basınında ilan edeceklerini dile getirirler. 

Sultan Abdülhamit ise Heacler'İ öldürmediklerinden emindir. Onu ortaya çıkarmak için bir oyun hazırlar. İngiliz gazeticelerin davet edildiği bir keman dinletisi hazırlatır. Amacı burada heacler'i ortaya çıkarmaktır. Artin’i korumak üzere görevlendirilen Söğütlü ve ekibi hakkında şok eden şeyler öğrenir. Eşref Aziz’in gayrinizami harpçi olduğu söylenir. Söğütlüler, Eşref Aziz’i daha önce attıkları zindandan çıkarırlar.Diğer taraftan üçlerin öenmli isimlerinden Zakaryan ve Tatavlalı Eşref Aziz’i öldürmek için tuzağa düşürmeye çalışırlar. 

Fatma ise haremde belinde hançerle dolaşmaya başlayınca Bidar şüphelerinde hakşlı olduğunu anlmaya başlamıştır. Bidar ve Fatma Abdülhamid’in önünde  restleştiğinde bir kişi haklı çaıkacaktır. Bidar ve Fatma arasındaki restleşmede kim galip olacaktır? hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de TRT1'de. Sultan Abdülhamid 122. bölüm izlemek  için bağlantı linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. Haberin detayları haberimizde. 

 

23-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar