Payitaht Abdülhamid 125. bölüm izle

Payitaht Abdülhamid 125. bölüm izle
Payitaht Abdülhamid 125. bölüm izle; Payitaht Abdülhamid dizisinin 13 Kasım Cuma akşamı yayınlanan yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Payitaht Abdülhamid 125. bölüm izle; ES Film imzası taşıyan tarihi dizi Payitaht Abdülhamid, 13 Kasım Cuma akşamı saat 20:00'da yeni bölüm ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Büyük bir kesim tarafından beğeni ile takip edilen Payitaht Abdülhamid dizisinin bu akşam ekrana gelen yeni bölümü nasıl tek parça ve full HD olarak izlenir? Yeni bölümü takip etmek isteyen izleyiciler çoktan "Payitaht Abdülhamid 125. bölüm izle" gibi aramalar yapmaya başladılar bile. Siz de Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölümü takip etmek isteyen izleyiciler arasındaysanız ilgili bölüme bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Payitaht Abdülhamid 125. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Payitaht Abdülhamid 125. bölüm izle

Düşmanlar dört bir koldan devleti tehdit ederken Abdülhamid Han tüm bu tehditleri savuşturmak için büyük mücadele vermektedir. Mürtzger kararları Sefirler tarafından Abdülhamid'e bildirilmeden Abdülhamid bir adım atar. Akabe tren hatları ile ilgili aldığı kararlar her şeyi değiştirir. Bir anda ticari düzenlerine sekte vurulan düşmanlar Abdülhamid'e karşı birlikte hareket etmeye başlar. Bir anda Akabe tren hatlarına yönelik ardı ardına saldırılar gerçekleşir. Pek çok fabrika ve depodaki yangın ve patlamalar Abdülhamid'i endişelendirir. Bidar, meydana gelen son olayların ardından kime güveneceğini bilemez. Öte yandan V. Murad'ın kızlarının saraya gelişiyle birlikte Bidar bu durumdan pek hoşlanmaz. Ve gelen vefat haberi Abdülhamid Han'ı derinden yaralar. Ağabeyi V. Murad vefat etmiştir. Abdülhamid Han yas tutarken diğer tarafta Masonlar bu haberden büyük mutluluk duyar.

Payitaht Abdülhamid 124. bölüm özeti

Her Cuma akşamı saat 20:00'da TRT 1'den ekrana gelen ve ES Film imzası taşımakta olan Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Hasan Boyav, Can Sipahi, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Sedef Avcı, Güven Kıraç, Hakan Yufkacıgil, Başak Daşman, Suavi Eren, Duygu Gürcan, Taner Ertürk, Nik Xhelilaj, Kevork Malıkyan, Hacı Ali Konuk, Güzide Arslan ve Yusuf Aytekin gibi isimler yer alıyor. Payitaht Abdülhamid dizisinin senaryosunu Osman Bodur ve Uğur Uzunok kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda oturan isim ise Doğan Ümit Karaca.

13-11-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar