Payitaht Abdülhamid 128. bölüm izle

Payitaht Abdülhamid 128. bölüm izle
Payitaht Abdülhamid 128. bölüm izle; Payitaht Abdülhamid dizisinin bu akşam ekrana gelecek 128. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Payitaht Abdülhamid 128. bölüm izle; TRT 1 ekranlarının ilgi ile izlenen dizisi Payitaht Abdülhamid, 4 Aralık Cuma akşamı 128. bölümüyle ekrana geliyor. Her bölümü milyonlarca izleyici çeken dizinin yeni bölümünü tek parça ve full HD izlemek mümkün mü? Abdülhamid Han dönemini ekrana taşıyan dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümü nasıl izlenir? Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölümünü bu sayfadan izleyebilirsiniz. Payitaht Abdülhamid dizisinin 128. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Payitaht Abdülhamid 128. bölüm izle

Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Hasan Boyav, Can Sipahi, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Sedef Avcı, Güven Kıraç, Hakan Yufkacıgil, Başak Daşman, Suavi Eren, Duygu Gürcan, Taner Ertürk, Nik Xhelilaj, Kevork Malıkyan, Hacı Ali Konuk, Güzide Arslan ve Yusuf Aytekin'in yer aldığı Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. İzleyiciler yeni bölüm öncesinde "Payitaht Abdülhamid 128. bölüm izle" gibi aramalar yaparak diziyi tek parça ve full HD olarak izleyebilecekleri bir adres arıyorlar. Bu sayfadan yeni bölümü izleyebilme imkanına sahipsiniz. Payitaht Abdülhamid dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.

Payitaht Abdülhamid 128. bölüm özeti

Sultan Abdülhamid'in uğraştığı başlıca mesele devlete yakın ailelerin birer birer ölmesidir. Sır gibi ölümlerin nedenin araştırmak için tüm imkanlar seferber edilir. Manyas, yakayı ele vermeye çok yakındır. Bu nedenle sultanın, kendisine doğru bir adım atacağından endişelenir. Abdülhamid tarafından bulunan bir telefon ise ilginç gerçeklerin ortaya çıkmasına sebep olur. Eşref Aziz ise yeni bir düşman ile karşı karşıya kalır. Buna karşı kapıya gelen yeni düşman diğerlerinden çok farklı bir şekilde hareket etmektedir. Bu nedenle Eşref Aziz büyük bir zorlukla karşı karşıya kalır. Bidar'ın başına hayatta korktuğu en büyük şey gelmiştir. Sultanı hayal kırıklığına uğrattığı için derin bir üzüntü yaşar. Yaptığını telafi edemeyeceğini bildiği için cezasını kendi eliyle verir. Naime ise annesinin kararını gözden geçirmesini sağlayamaz. Bidar, yaptığı şeyle haremi birbirine katar. Sultanın iyiliği için kimsenin düşünmediği şeyi yapar.

04-12-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar