Payitaht Abdülhamid 149. Bölüm izle

Payitaht Abdülhamid 149. Bölüm izle
Payitaht Abdülhamid 149. Bölüm izle; Payitaht Abdülhamid 30 Nisan Cuma akşamı yeni bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Payitaht Abdülhamid 149. Bölüm canlı izle!

Uzun soluklu dizilerden biri olan Payitaht Abdülhamid 149. Bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Payitaht Abdülhamid takipçileri internetten diziyi canlı izleme seçeneklerini arıyor. Kaliteli ve kesintisizi dizi izleme keyfi burada. Payitaht Abdülhamid 149. Bölüm tek parça izleyebilirsiniz. Payitaht Abdülhamid 149. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Payitaht Abdülhamid 149. Bölüm canlı izle!

Payitaht Abdülhamid 149. Bölüm canlı izle

TRT1'de en çok izlenen yapımlardan biri olan Payitaht Abdülhamid 149. Bölüm bu akşam saat 20.30'da başlıyor. Bülent İnal'ın Payitaht Abdülhamid rolüyle başrolde olduğu dizide birçok usta oyuncu yer alıyor. Gürkan Uygun, Bahadır Yenişehirlioğlu, Vildan Atasever gibi birçok isim uzun süredir Payitaht Abdülhamid dizisi kadrosunda. Payitaht Abdülhamid 149. Bölüm izlemek isteyenleri yine heyecanlı sahnelerin olduğu bir bölüm bekliyor. Payitaht Abdülhamid 149. Bölüm full hd canlı izleyebilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid 149. Bölümde neler olacak?

Payitaht Abdülhamid 149. Bölüm izle; Payitaht Abdülhamid yeni bölümde Mamut Paşa'nın idam sehpasına çıkma sahnesi herkesi derinden etkileyecek. Selim ve Necip Paşa Mahmut Paşayı Fransız Sefareti'nden kaçırmayı başarır ve idam sehpasına çıkarır. Mahmut Paşa Selim'e "Beni öldürsen de Abdülhamid seni affetmeyecek. O beni canlı ister" diyor. Selim ise onu idam sehpasına çıkarmıştır... Payitaht Abdülhamid'te Abdülhamid ile Sadrazam Paşa'nın yüzleşmesi de olacak. Diğer yandan Abdülhamid Han'ı çok üzecek bir sürpriz de yaşanacak. Abdülhamid'in "Devleti sattınız mı?" sorusu ise bölüme damga vuracak. Heyecan dolu bir bölüm olacak Payitaht Abdülhamid 149. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid 149. Bölümde ayrıca Mary'nin emellerine ulaşacağı görülüyor. Abdülhamid'le tanışmak için Aliye'den yardım isteyen Mary emeline ulaşıyor. Saliha Sultan'ın karşı çıkmasına rağmen Mary Abdülhamid'le tanışmayı başaracaktır. Mary bu şekilde herkesten gizlediği amacına ulaşmak ister. Mary kendisinin Saray'a davet edilmesinin sevincini yaşarken diğer yandan planlarını devreye sokacaktır. Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20.30'da TRT1'de. Payitaht Abdülhamid 149. Bölüm izlemek için bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler…

30-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar