Pazartesi Akşamlarının Fenomen Dizisi Yasak Elma’ya Yeni Oyuncu

Pazartesi Akşamlarının Fenomen Dizisi Yasak Elma’ya Yeni Oyuncu
Fox Tv ekranlarında beş sezon boyunca pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma’nın kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

Ekranların en uzun soluklu dizileri arasına giren ve halken Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma’nın birbirinden güzel ve ünlü oyuncu kadrosuna bir yeni oyuncu daha katıldı. Beşinci sezonunda olan ve Med yapım tarafından hazırlanan dizi yeni başlayan yapımların erken final yapmasına karşın inatla yayını sürdürüyor ve üstelikte reytinglerde çok iyi sonuçlar alıyor. Daha şimdiden 6. Sezonu için planlar yapılmaya başlayan dizinin bu başarısı yapım şirketi ve kanalı mutlu ederken yapım şirketi dizinin daha iyi reytingler alabilmesi için hikayesine katkıda bulunacak yeni karakterlerle de hikayesini güçlendiriyor. Diziye önümüzdeki bölümlerden itibaren Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı Kumru karakterinin arkadaşı olarak yeni bir karakter dahil oluyor. Ferda karakteri olarak diziye genç ve başarılı oyuncu Ece İrtem dahil oluyor.

Yasak Elma’ya Taze Kan

Med Yapım tarafından hazırlanan ve beş sezondur Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma’ya yeni bir karakter dahil oluyor. Reytinglerde ilk sırada yer alan ve seyircisini şaşırtmayı ve meraklandırmayı başaran Yasak Elma’nın Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz’lı kadrosuna güzel oyuncu Ece İrtem dahil oldu. Başarılı oyuncu Ece İrtem’in dizide Biran damla Yılmaz’ın canlandırdığı Kumru karakterinin arkadaşı Ferda olarak diziye dahil olacağı öğrenildi. Güzel oyuncu son rol aldığı dizi Mahkum’da oldukça başarılı bir performans ortaya koymuştu. Öbür taraftan dizide her an her şeyin olabileceği bir kez daha ortaya çıktı. Çağatay’dan boşanan Yıldız’ın ani bir kararla Doğan’la evlenmesi dizideki bütün dengeleri sarsarken, Doğan’la evlenme planları yapan Ender’in ise b una karşılık olarak Çağatay’la evlenmeye çalışacağı iddia edildi.

Ece İrtem Kimdir?

Son olarak Mahkum dizisinde rol alan güzel oyuncu Ece İrtem 5 Ocak 1991 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Yaşar Üniversitesi Opera / Şana Ana Sanat Dalı Bölümünden 2014 yılında 3. Olarak mezun olmuştur. Daha sonra oyunculuk eğitimleri alan Ece İrtem bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Ece İrtem’in rol aldığı yapımlar arasında

·         Mahkum

·         Bay Yanlış

·         Yeni Gelin

·         Payitaht Abdülhamit

·         Kertenkele Yeniden Doğuş

·         Paramparça

·         Şeref Meselesi

·         O Hayat Benim

·         Kaçak Gelinler

27-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar