Show Tv'nin Yeni Dizisi Sipahi'nin Beklenen Tanıtımı Yayınlandı

Show Tv'nin Yeni Dizisi Sipahi'nin Beklenen Tanıtımı Yayınlandı
Show Tv’nin yeni dizilerinden olan ve heyecanla beklenen aksiyon ve dram dizisi Sipahi’nin ilk tanıtımı yayıncı kanal ekranlarında yayınlanmaya başlandı.

Şu sıralar merakla beklenen ve uzun zamandır hazırlıkları süren yeni dizilerden Sipahi’nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. CNP Film tarafından hazırlanan ve başrolünde Kaan Yıldırım ve Özge Gürel’i yan yana getiren Sipahi dizisi bir istihbarat elemanının hikayesini konu alıyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizi seyirci tarafından da merakla bekleniyor. Ali Doğançay tarafından kaleme alınan ve Yönetmen koltuğunda hakan İnan’ın oturduğu dizinin merakla beklenen ilk tanıtımı da yayınlanmaya başlandı. İstihbarat elemanı Korkut Ali Türkoğlu’nun vatanı için verdiği canı pahasına terör örgütü ve yabancı istihbarat elemanlarıyla verdiği mücadeleyi anlatan dizinin yayınlanan fragmanı seyirci tarafından beğenildi. Özge Gürel ve Kaan Yıldırım’ı partner olarak bir araya getiren dizinin yakında Show Tv ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Sipahi’den İlk Tanıtım Geldi

Sipahi şu sıralar televizyon seyircisi tarafından heyecanla bekleniyor. Milli İstihbarat teşkilatında görevli Korkut Ali Türkoğlu adlı bir istihbarat elemanının hikayesini anlatacak olan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yayınlanan ilk tanıtımı oldukça beğenildi. Seyircinin özellikle Kaan Yıldırım ve Özge Gürel ikilisini merak ettiği dizinin yayınlanan tanıtımında özellikle aksiyon sahneleri dikkat çekerken Kaan Yıldırım ile ünlü ve usta oyuncu Kerem Alışık’ın birlikte ekip olacakları ve Kerem Alışık’ın canlandıracağı Yıldırım Bozok’un, Kaan Yıldırım’ın canlandıracağı Korkut Ali Türkoğlu’nun hocası olacağı görülüyor. Dizide rol alan ve Kaan Yıldırım ile partner olması beklenen güzel oyuncu Özge Gürel’in de fragmanda oldukça heyecanlı sahnelerde yer aldığı görülürken ikilinin henüz birbiriyle temas kurmadıkları görülüyor. Oldukça beğenilen tanıtımın ardından dizinin yayın tarihinin açıklanması bekleniyor.

Sipahi Oyuncu Kadrosu

CNP Film tarafından hazırlanan ve Hakan İnan tarafından yönetilen Sipahi dizisi MİT ajanlarının hikayesini ve vatanları için neler yapabileceklerinin hikayesini anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda başarılı ve usta isimler

·         Kaan Yıldırım

·         Özge Gürel

·         Kerem Alışık

·         Sinan tuzcu

·         Başak Gümülcinelioğlu

·         Erkan Bektaş

·         Nurettin Sönmez

·         Çağdaş onur Öztürk

·         Serhat Nalbantoğlu

·         Emre bulut

·         Gözde okur

·         Elit Andaç Çam

·         Zeynep Oymak

·         Berrin Arısoy

·         Selçuk Borak ve

·         İsmail Düvenci yer alıyor. Sipahi çok yakında Show Tv’de!

22-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler