Ramo 12. Bölüm İzle!

Ramo 12. Bölüm İzle!
Ramo 12. Bölüm İzle; 18 Eylül Cuma akşamı 12. Yeni bölümüyle ekrana gelen Ramo Dizisinin 12. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ramo 12. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener gibi usta oyuncuların yer aldığı Ramo Dizisi bu sezon ilk bölümü olan 12. Bölümle Cuma akşamı saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor. Geçen sezonun flaş yapımlarından olan ve Salı akşamlarının en çok seyredilen yapımı olmayı başaran dizi sezon arasına girdikten sonra birçok oyuncusuyla yollarını ayırmış ve dizinin çekim mekanı olan Adana’dan da İstanbul’a taşınmıştı. Yeni hikaye ve yeni oyuncularla sezon arasını hazırlıkla geçirmişti. Şimdi dizi yeni gününde ve yeni hikaye ve kadrosuyla bu akşam ilk kez seyircisiyle buluşuyor.

Ramo Son Bölümde Neler Oldu?

Show Tv ekranlarında yayınlanan Ramo dizisi geçen sezonun en çok konuşulan yapımlarından biri olarak ön plana çıktı. Dizi Adana mafyası arasında yaşananları ve mafyaya kafa tutan Ramo’nun hikayesini ele alıyor. Adana mafyası arasında yaşananlardan sonra polise teslim olan Alpay’dan sonra mafyada işler çığırından çıkmıştır ve Ramo zor zamanlar geçirmektedir. Ailesini ve kendisini korumak isteyen Ramo ise başka planlar kurmaktadır.

Ramo 12. Bölümde Neler Yaşanacak?

Ramo’nun bu sezon yayınlanacak ilk bölümü olan 12. Bölümde seyirciyi adeta bir heyecan fırtınası bekliyor. Alpay’ın polise teslim olmasıyla Adana’da işler karışmıştır. Cihangir Taner’i Adana’ya gönderir ve Taner Adana’da adeta savaş başlatarak işleri yoluna koymaya çalışır. Bu olaylar sırasında Süleyman ve Neco hayatını kaybeder. Taner bundan sonra işlediği bütün suçları Ramo’nun üstüne atmaya çalışır. Öbür taraftan Ramo Sibel’in şahitliğiyle 30 yıl ceza alır. Ramo Sibel’in ihanetiyle adeta yıkılmıştır. Hapse giren Ramo üç yıl sonra af söylentileri çıkınca yeni planlar yapmaya başlar. Ancak Ramo’nun suçları af kapsamında değildir. Yine de Ramo hapiste planladıklarını hayata geçirmeye başlar. Ramo’nun ilk hesap soracağı kendisine bütün bu suçları atanları bulmaktır. İkincisi ise Sibel’den ihanetinin hesabını sormak istemektedir. Peki yayınlanacak 12. Bölümde Ramo hapisten çıkabilecek midir? Kendisini suçlayan ve hapse yollayanlardan hesap sorabilecek midir? Ramo Sibel arası düzelecek midir yoksa Ramo Sibel’den ihanetinin hesabını soracak mıdır? Bütün bunların cevabı bu akşam ekrana gelecek Ramo 12. Bölümde cevap buluyor. Ramo’nun 12. Bölümünü kaçırmamak için canlitv.com adresinden ayrılmayın.

18-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar