Ramo  17. Bölüm İzle!

Ramo  17. Bölüm İzle!
Ramo 17. Bölüm İzle; 23 Ekim Cuma akşamı 17. Bölümüyle ekrana gelen Ramo’nun 17. Yeni bölümünü tek parça, ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ramo 17. Bölüm İzle; Başrollerinde Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum ve Yiğit Özşener’in rol aldığı Ramo Dizisi Bu akşam saat 20.00’da 17. Yeni bölümüyle Show Tv’de ekranlara geliyor. Geçen sezon başlayan ve Salı akşamları yayınlanan ancak bu sezon Cuma akşamları ekrana gelmeye başlayan Show Tv’nin reytingi yüksek yapımlarından Ramo’da özellikle son bölümler oldukça heyecanlı ve aksiyonu bol sahnelerle geçti. Ramo’nun hapisten çıkmasıyla birlikte adeta yeniden başlayan dizi’de Ramo fırtınası her yerde eserken onu yok etmek için ise düşmanları plan üstüne plan yapmaya başladılar. Bu arada Sibel ise adeta arafta ne yapacağını bilemez bir halde kalmıştır.

RAMO SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Son olarak Kürşat ve adamları tarafından her yerde baskına uğrayan Ramo bütün bu planları ve baskınları boşa çıkarır. Ancak Kürşat Ramo’ya karşı inanılmaz bilenmiştir ve onu ne pahasına olursa olsun ortadan kaldırmak istemektedir. Baskınlardan birinde Polisinde işin içine girmesiyle Ramo dahil abisi hasan ve Kürşat cezaevine gönderilir. Ancak Ramo buradan rahatça çıkacağını bilmektedir. Öbür taraftan Sibel yeni bir planla Ramo’nun karşısına çıkmaya hazırlanmaktadır.

Ramo Dizisi 17. Bölümde seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv’nin BKM Film imzalı reytingi yüksek dizisi Ramo bu akşam 17. Yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Son bölümde yaşanan Ramo Kürşat kapışmasının sonunda kazanan taraf Ramo olmuştur. Ancak Ramo ve abisi Hasan hapistedir. Bu sırada Ramo abisi Hasan’ı hapisten kurtarmaya çalışmaktadır. Bu sırada ise Ramo kendisine karşı hazırlanan birçok oyunla yüzleşmek zorunda kalır. Kürşat’tan bir şeyler öğrenmeye çalışan Ramo’nun bu girişimi ise Kürşat’ın öldürülmesiyle boşa çıkar. Olay yerine gelen polisleri oyalamak ve Ramo’nun kaçmasını sağlamak isteyen Hasan işlenen cinayeti üstüne alır ve polisler tarafından yakalanarak cezaevine götürülür. Ramo abisini kurtarmak için elinden geleni yapmaya çalışır ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Bu arada Sibel Ramo’nun Kürşat’tan öğrendiği ipucu takip etmeye başlar bu onu büyük bir tehlikeye adım adım götürmektedir. Bütün bunlar yaşanırken Ramo her an her dakika daha büyük olayların ve belaların içinde bulur kendini. Show Tv’nin başarılı dizisi Ramo bu akşam 17. Yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Ramo saat 20.00’da ekranlarda.

23-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar