Ramo’nun başrolü Esra Bilgiç’ten IMDB rekoru!

Ramo’nun başrolü Esra Bilgiç’ten IMDB rekoru!
En yüksek puanlı oyuncular gibi kategoriyle ünlü IMDB’de bir Türk oyuncu zirvede. 70 milyon kullanıcısıyla bir marka haline gelen IMDB’de rekor tazeleyen ünlü oyuncumuz kim?

Top 250, Top 100 ve en yüksek puanlı oyuncular gibi kategoriyle ünlü IMDB’de bir Türk oyuncu rekor üstüne rekor kırıyor. 70 milyon kullanıcısıyla dünyada bir marka haline gelen IMDB’de rekor tazeleyen ünlü oyuncumuz kim ve kırdığı rekor ne? Diziseverleri heyecanlandıran ve takipçilerimizi gururlandıran başarı öyküsü haberimizde. Şimdi detaylar

Ramo’nun başrolü Esra Bilgiç’ten IMDB rekoru!

Rekorlara doymayan güzel yıldız Esra Bilgiç Dünya listesinde bu sefer de kendi kariyer rekorunu kırdı. Diriliş Ertuğrul ve Ramo dizisiyle hatırı sayılır takipçi sayısına ulaşan ünlü oyuncu Esra Bilgiç, bu hafta açıklanan IMDB listesinde yine kendine üst sıralarda yer buldu. Güzel yıldız Ramo dizisindeki performansıyla oyuncu sıralamasında tüm dünyada 11 milyon isim arasında kariyer rekorunu kırarak 3189. sırada yer aldı.

IMDB nedir?

IMDb internet üzerinde bulunan milyonlarca film, animasyon, televizyon programı, dizi ve oyuncuların bilgilerini barındıran bir sitedir. Açılımı İnternet film veri tabanı olan IMDB belirli bir program dâhilinde puanlama yapar ve bu sistem sayesinde filmlerin beğenilme dereceleri ortaya çıkar. IMDB ayrıca Top 250, Top 100, En kötü filmler, en yüksek puanlı oyuncular gibi listeleri ve filmleri kategorilerine göre ayırarak film tutkunlarına film seçme konusunda tercih hakkı tanır. Herkese açık bir üyelik sistemine sahip olan sitede 70 milyon kullanıcı 4,1 milyon yapım ve 7 milyon kişiyi puanlayarak başarılı isimleri ortaya çıkarır.

Yine Esra Bilgiç yine bir rekor!

TRT1 ekranlarında 5 yıl boyunca reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin ‘Halime Sultan’ı Esra Bilgiç, dizinin Pakistan’da yayınlanmasıyla Pakistan halkının yeni gözdesi oldu. Esra Bilgiç kardeş ülke Pakistan’ın en çok izlenen yayınlarında zirveye otururken, Pakistan’ın en büyük markalarının reklam yüzü olması için tekliflere yetişemiyor. Pakistan medyası Covid-19 sonrası Esra Bilgiç’i Pakistan halkıyla buluşturup, ağırlamak için heyecanını gizlemiyor. Canlitv olarak baaşrılı oyuncuya başarılar diliyoruz.

Esra Bilgiç Kimdir?

1992 Ankara doğumlu oyuncu Bilkent’ Uluslararası İlişkiler Bölümünde eğitim gördü. Diriliş: Ertuğrul dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan güzel oyuncu Halime Hatun karakteriyle şöhret basamaklarını hızlıca tırmandı. Sonrasında Bir Umut Yeter adlı dizide Derya rolünde oynayan Esra Bilgiç halen Ramo dizisinde başrol olarak görev yapmaktadır. Esra Bilgiç futbolcu Gökhan Töre ile evlidir.

Esra Bilgiç’in rol aldığı diziler:

Ramo - 2020

Bir Umut Yeter – 2018

Diriliş Ertuğrul – 2017

14-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler