Ruhun Duymaz Dizinde Burcu Özberk Kimi Canlandırıyor?

Ruhun Duymaz Dizinde Burcu Özberk Kimi Canlandırıyor?
Çok yakında Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Ruhun Duymaz dizisinde yer alan Burcu Özberk’in canlandırdığı Ece karakteri kimdir?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve şu sıralar çekimleri devam eden yeni yaz dizilerinden Ruhun Duymaz çok yakında seyirciyle buluşmaya başlayacak. Şu sıralar tanıtımları yayınlanmaya başlayan dizi aşk ve macera türünde ele alınıyor. 03 Medya tarafından hazırlanan dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alırken dizinin başrolünde güzel oyuncu Burcu Özberk ile genç ve yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız başrolleri paylaşıyor. Aytaç Çiçek’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Ayşe Üner Kutlu kaleme alıyor. Sezonun en çok merak edilen yapımlarından biri olan ve özellikle Burcu Özberk hayranlarının merakla beklediği dizide güzel oyuncu Burcu Özberk profesyonel bir hırsıza hayat verecek. Heyecanla ve merakla beklenen Ruhun Duymaz’da Ece karakterine hayat verecek Burcu Özberk nasıl bir karaktere hayat verecek? İşte bunun cevabı!

Ece Çetinel (Burcu Özberk) Kimdir?

03 Medya tarafından hazırlanan ve çok yakında Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Ruhun Duymaz dizisinde son dönemin en çok iş alan oyuncularından olan ve yer aldığı projelerdeki başarısıyla adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu Burcu Özberk Ece Çetinel adlı bir karaktere hayat verecek. Dizide Ece Çetinel bir bir hüneri olan ve güzelliği ile göz kamaştıran profesyonel bir hırsıza hayat verecek. Ece Çetinel hırsızlığı bir meslek olarak yaparken bu konuda o kadar başarılı olacak ki polisler onu her yerde aramasına rağmen yakalayamayacak. Ece Çetinel meslek olarak yaptığı hırsızlığın en ince detaylarına kadar her noktasına hakim biri olarak polisleri peşinden koşturacak. Aynı zamanda güzelliği ile de herkesin aklını başından alacak Ece en sonunda en az kendisi kadar dişli bir ajanla karşı karşıya gelecek.

Ruhun Duymaz Oyuncuları Kimler?

Yaz sezonunun henüz başlamayan ve merakla beklenen yeni dizilerinden Ruhun Duymaz’ın tanıtımları yayınlanmaya başladı ve bu tanıtımlar seyirci tarafından heyecanla karşılandı. Şükrü Özyıldız ve Burcu Özberk’i bir araya getiren dizinin kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide yer alan oyuncular arasında

-          Burcu Özberk (Ece)

-          Şükrü Özyıldız (Onur)

-          Tuğrul Tülek

-          Aslı Sümen

-          Şehsuvar Aktaş

-          Zuhal Gencer ve

-          Ülkü Duru yer alıyor. Ruhun Duymaz çok yakında Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

10-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar