Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın Yeni Yayın Tarihi Belli Oldu

Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın Yeni Yayın Tarihi Belli Oldu
Star Tv ekranlarımda ilk sezonuyla ekrana gelen ve 2. Sezon onayı alan Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın yayın tarihi belli oldu.

Televizyon kanalları son günlerde yoğun olarak yeni yayın döneminde yayınlanacak diziler için yoğun şekilde mesai harcıyor. Kanallar primi time kuşağını emanet edecekleri yeni ve sezon arası veren dizileri yeniden hazır hale getirmek için yapım şirketleriyle mesai harcarken of prime time kuşağı içinde çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle kuşak programlar için çalışan kanallar bu yapımlarla kadın seyirciyi ekranlarına çekmeye çalışıyor. Televizyon kanallarının kuşak programları içinde ünlü isim Seda Sayan’ın sunumuyla öne çıkan Sabahın Sultanı seda Sayan’da Star Tv ekranlarında yeniden ekrana gelmek için son hazırlıklarını yapıyor. Geçtiğimiz sezon başarılı bir yayın dönemi geçiren programın yayın tarihi belli oldu. Star Tv ekranlarında yayınlanan Sabahın Sultanı seda Sayan’ın yeni sezon yayın tarihi olarak 22 Ağustos 2022 Pazartesi gününü belirledi.

Sabahın Sultanı 2. Sezonla Ekranlarda

Star Tv ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan ve sabah kuşağında ekrana gelen sohbet, magazin, müzik, sağlık ve yemek bölümlerinden oluşan Sabahın Sultanı seda Sayan sezon sonunda seyirciye veda etmişti. Yeniden başlayıp başlamayacağı merak konusu olan ve yayınlandığı dönemde çok üst düzeyde reytingler alamayan program için final yaptı söylentileri çıksa da sonunda program 2. Sezon için de onay aldı ve yayın tarihi de belli oldu. Global Medya tarafından hazırlanan ve ünlü şarkıcı ve sunucu Seda sayan tarafından hazırlanan programın yeni yayın dönemi için ilk yayın tarihi belli oldu. Yeni yayın dönemine erken girme kararı alan Sabahın sultanı seda Sayan adlı kuşak program 22 Ağustos 2022 Pazartesi sabahı 2. Sezonuyla seyirciye merhaba diyecek.

Programda Neler Var?

Televizyon kanalları için hafta içi her gün yayınlanan kuşak programları oldukça önem taşıyor. Hem ev kadınlarını ekrana çekmek hem de yayın akışında güçlü bir yer işgal etmesi bakımından bu programlar en az dramalar kadar önemli. Star Tv ekranlarında yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan adlı programda bu tür yapımlardan Programda sohbetten, eğlenceye, müzikten yemeğe, sağlıktan astrolojiye kadar pek çok bölüm bulunuyor. Sabahın Sultanı Seda Sayan 2. Sezonu ve yeni bölümleriyle 22 Ağustos Pazartesi sabahı Star Tv’de seyirciye yeniden merhaba diyor.

09-08-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar