Sadakatsiz 33. Bölüm İzle

Sadakatsiz 33. Bölüm İzle
Sadakatsiz 33. Bölüm İzle; 6 Ekim Çarşamba akşamı 33. Yeni bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz’in yayınlanan 33. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sadakatsiz 33. Bölüm İzle; Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş, Burak Sergen, Özge Özder, Yeliz Kuvancı ve Emir Taro Tekin’in rol aldığı Sadakatsiz bu akşam saat 20.00’da 33. yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Geçen sezon başlayan ve başladığı günden itibaren hem reyting olarak gündemden düşmeyen hem de hikayesi ile seyirciyi etkisi altına alan ve sık sık da magazin basını ve sosyal medyada yer alan Sadakatsiz bu sezona da hızlı başladı. Dizi aldatma ve sonrasında yaşanan boşanma ve gelişen olayları ele alırken sık sık seyirciyi ters köşe yapmayı başarıyor. Kanalın en çok reyting alan yapımlarından olan Sadakatsiz her Çarşamba seyircinin en çok seyrettiği yapımlardan biri. Bu akşam yine heyecanlı ve gerilimli bir bölümle ekrana gelecek Sadakatsiz saat 20.00’da 33. Bölümüyle Kanal D ekranlarında.

Sadakatsiz Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran başarılı dizisi Sadakatsiz Medyapım tarafından hazırlanıyor. Dizi geçen sezondan beri seyirciyi etkisi altına alırken bu sezonda yine aynı şekilde başarılı bir şekilde sezona başladı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Asya oğlu Ali ile birlikte İstanbul’a taşınmıştır. Acil serviste doktorluk yapmaya karar veren Asya ve oğlu göreceli bir mutlu hayat yaşamaktadır. Ancak Ali’nin okulda yaşadıkları Asya’yı büyük bir şoka sokar.

Sadakatsiz 33. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Sezonu başarılı bir şekilde açan Sadakatsiz yayınlanan son bölümde Asya oğlu Ali’ye uygulanan kötü muameleyle şoka uğramıştır. Bu durum Asya ve Volkan’ı derinden sarsarken Asya oğlu Ali için harekete geçmeye karar verir. Asya’nın verdiği bu karar Volkan dahil tüm Tekirdağ’ı sarsacaktır. Bu arada kazadan yaralı olarak kurtardığı hasta Asya’dan başka kimseyi hatırlamamaktadır. Asya hayatın ona neler getireceğinden habersiz bir şekilde yeni bir hikayeye başlarken geleceğe emin adımlarla ilerler. Bu arada Derin’in oyunu devam etmektedir ve Volkan’ı zor günler beklemektedir. Sadakatsiz bu akşam ekrana gelecek 33. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

06-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar