Sadakatsiz 34. Bölüm İzle

Sadakatsiz 34. Bölüm İzle
Sadakatsiz 34. Bölüm İzle; 13 Ekim Çarşamba akşamı 34. Yeni bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz’in yayınlanan 34. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sadakatsiz 34. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş, Burak Sergen, Özge Özder, Yeliz Kuvancı, Ali İl ve Emir Taro Tekin’in yer aldığı Sadakatsiz bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında 34. Bölümüyle ekrana geliyor. Geçen sezon başlayan ve bu sezonda aynı heyecan ve aynı gerilimli hikayesiyle ekran yolculuğuna devam eden Sadaatsiz reytingleriyle de göz dolduruyor. Çarşamba akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Sadakatsiz ikinci sezonunun ilk bölümlerinde yine seyirciyi ekrana bağlamayı başarmış durumda. Asya ve Derin’in arasında yaşananları ve Volan’ın ortadaki hallerinin hikayesini anlatan Sadakatsiz bu akşam 34. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

SADAKATSİZ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Medyapım tarafından hazırlanan Sadakatsiz her Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin son yayınlanan bölümünde Asya’nın hayatını kurtardığı Aras kendine gelmiştir ancak kimseyi tanımamaktadır. Öbür taraftan Asya oğlu Ali’nin yaşadıkları sonrası adeta delirmiştir ve bunun üzerine yeni kararlar alır. Ancak Asya’nın aldığı bu kararlar hem çevresini hem de Tekirdağ’ı etkileyecektir.

Sadakatsiz 34. Bölümde seyirciyi Neler Bekliyor?

Med Yapım tarafından hazırlanan ve yabancı bir diziden uyarlanan Sadakatsiz Kanal D ekranlarında ekran yolculuğuna devam ediyor. Dizinin yayınlanan ikinci sezonu da yine heyecanla başladı ve seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Bu akşam ekrana gelecek 34. Yeni bölümde yine seyirci Sadakatsiz ile ekranlara kilitlenecek gibi görünüyor. Fenomen dizinin bu akşam ki bölümünde Asya geçmişini hatırlamaya çalışan esrarengiz hastasına yardım etmeye çalışırken onun peşine düşen Kadir adlı adamdan habersizdir. Volkan’ı da rahatsız eden bu durum onu dönüp dolaşıp Asya’nın peşine düşmeye itmektedir. Esrarengiz hasta ise her geçen an daha da iyileşmektedir. Öbür taraftan yürüdüğünü herkesten gizleyen Derin ise gizemli adamı görür. Derin’in Asya’nın hayatını kurtardığı gizemli adamı tanıdığı ortaya çıkan Derin ise çok şaşkındır. Derin’in gizemli adamı tanıyor olması ise bütün dengeleri ve hikayeyi değiştirecektir. Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Sadakatsiz bu akşam saat 20.00’da 34. bölümüyle Kanal D ekranlarında.

13-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar