Sadakatsiz 48. Bölüm İzle

Sadakatsiz 48. Bölüm İzle
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz 9 Şubat akşamı yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Merakla beklenen yeni bölümü izlemek için, Sadakatsiz 48. Bölüm Canlı İzle

Yapımcılığını Med Yapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un yer aldığı Sadakatsiz her Çarşamba saat 20.00’de Kanal D ekranlarında yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Sadakatsiz’in kadrosunda, Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizi iki sezondur ekranlara gelirken seyirciyi ilginç ve entrika dolu hikayesiyle ekrana bağlamaya devam ediyor. Bu akşam yayınlanacak Sadakatsiz yeni bölümü ise merakla bekleniyor. Şimdiden internet üzerinden diziyi izlemek isteyenler araştırmaya başladı. Diziyi internetten canlı izlemek isteyen izleyiciler Canlı Tv sitesinden izleyebilirler. Sadakatsiz 48. Bölümü Canlı Full Hd izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

 

 

Sadakatsiz 48. Bölüm Canlı İzle

 9 Şubat akşamı 48. Bölüm ile ekranlara gelecek Sadakatsiz’de bu akşam, Aras, Asya ve Volkan’la Ali’nin yanına gelerek söylediklerini düzeltmesini ister. Ali, ısrarla Aras’ın ona vurduğunu söyleyince, Asya için işin rengi değişir. Aras ise ne dese kendine inandıramaz. İçinde bulunduğu bu durumda daha fazla kalmak istemez. Ali’nin Aras’a attığı iftira Asya’yı zor bir yol ayrımına getirmiştir. Asya ve Aras bu olay yüzünden ayrılacak mı?


 Derin hayatını kurtaran yabancının desteğiyle Nadir’in peşine düşer. Haluk Aras’ın geçmişi konusunda giderek köşeye sıkışırken, Melih ve Bahar’ın alacağı karar herkesi şaşkınlığa uğratır.


Volkan’ın Asya’ya izlettiği gizemli bir video, Aras hakkında bir gerçeği daha gün yüzüne çıkarırken, Aras’ın doğum gününde Asya’yı nasıl bir sürpriz beklemektedir?

 

Sadakatsiz Son Bölümde Ne Olmuştu? (47. Bölüm Özeti)

 2 Şubat günü yayınlanan Sadakatsiz dizisinin son bölümünde, Aras’ın uzun zamandır izini sürdüğü ailesinden sürpriz bir isim diziye dahil oluyor. Aras’ın annesi eve geliyor ve eski eşi ile birlikte dayanışma içerisinde oldukları görülüyor. Bu durum Aras ve Asya cephesinde şok etkisi yaratıyor.


Volkan ise yeni bir iddiayla Aras’ın annesinin evine gelmesi yine bir gerginliğin yaşanmasına sebep oluyor.

 

Asya yaşananların ardından çareyi Aras ile arasına mesafe koymakta bulurken, Aras Asya’nın güvenini yeniden kazanmaya kararlıdır. 

 

Derin’in başına açtığı belayı çözmek için girdiği yol onu daha da büyük bir tehlikenin içine sokar. Volkan ve Leyla yeni bir iş birliği içine girerken, Ali’nin Aras hakkındaki hangi sözleri herkesi dehşete düşürecektir?

Selçuk Nil’e evlenme teklifi eder ve aynı evde yaşama kararı alırlar. Ama bilmediği bir şey vardır, Ceren Selçuk’tan hamiledir. Baba olacağını öğrenen Selçuk şok içerisindedir. Fakat Nil’de konuşulurken duyar ve evi terk eder.  

Sadakatsiz 48. Bölüm ile 9 Şubat Çarşamba saat 20.00’de Kanal D ekranlarında…

09-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar