Sadakatsiz 8. bölüm izle

Sadakatsiz 8. bölüm izle
Kanal D'de 25 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan Sadakatsiz 8. bölüm izle! Sadakatsiz son bölüm tek parça ve full hd izlemek için detaylar haberimizde!

Sadakatsiz'in 25 Kasım Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümünde, Volkan'ın ihanetinin ardından bir de tehditleriyle karşı karşıya kalan Asya'nın mücadelesini izleyeceğiz. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde; Haluk'un işbirliğini bozmasıyla maddi problemleri daha da büyüyen Volkan, Asya'nın evine gelerek annesinden yadigar kalan yüzüğü alarak canını yakmayı başarmıştı. Volkan'ın bu tavırları izleyiciyi çileden çıkarmayı başarırken yeni bölümde neler yaşanacağı da merak konusu haline gelmişti. Peki Sadakatsiz'in bu hafta yayınlanan bölümünde neler oldu? Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler Sadakatsiz 8. bölüm izle araması yaparak son bölüme ulaşmaya çalışıyor. Sadakatsiz son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz son bölüm izle

SADAKATSİZ 8. BÖLÜM (SON BÖLÜM) DETAYLARI

Evinin kapısında Volkan'ın oğlu Ali'yi göre Derin büyük bir şaşkınlık yaşar ve içeri alır. Oğlunu orada görmeyi beklemeyen Volkan 'burada ne işin var' diye sorar ancak Ali'nin sorusu daha can alıcıdır! "Baba, ne işin var burada?" Oğluna cevap vermekta zorlanan Volkan konuyu geçiştirmek istese de Ali sorunun cevabını hemen almak ister.

Derin, Ali'yi Asya'nın Volkan'ı zor duruma düşürmek için gönderdiğini düşür ve kapısına gider. Hem Volkan'dan hem Derin'den tehditkar söylemler duymaya devam eden Asya soğuk sert sözlerin karşısında soğuk kanlılığını korur.

Derin yeni planını hayata geçirir ve Volkan'a Asya'nın kendisini öldürmeye çalıştığını söyler. Derin'in her sözüne sorgusuz güvenen Volkan soluğu Asya'nın evinde alır ve bir kez daha çocukları ve ailesinin geçmişiyle tehdit eder.

SADAKATSİZ 8. BÖLÜM İZLE | İŞTE SADAKATSİZ SON BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLEYEBİLECEĞİNİZ ADRES!

Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle izleyicinin ilgisini çekmeyi başaran Sadakatsiz 25 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümüyle yine izleyenlere keyifli dakikakar yaşatmayı başardı. Sadakatsiz 8. bölüm izle veya son bölüm izle araması yaparak dizinin ilgili bölümüne ulaşmaya çalışanlar 'https://www.kanald.com.tr/sadakatsiz' adresinden dizinin yeni bölümünü izleyebilirler.

Sadakatsiz her Çarşamba saat 20:00'de Kanal D ekranında!

25-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar