Sadakatsiz Dizisinin Başrolü Diziye Veda Etti

Sadakatsiz Dizisinin Başrolü Diziye Veda Etti
Kanal d ekranlarında yayınlanan ve Çarşamba akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden olan Sadakatsiz’de başrol oyuncusu diziye veda etti.

Med Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan ve ikinci sezonunda olan uyarlama dizi Sadakatsiz her Çarşamba akşamı seyircinin karşısına çıkıyor. Çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden olan Sadakatsiz aldığı reytinglerle kanalın en başarılı yapımların arasında yer alıyor. Dizi yayınlanan son bölüm olan 50. Bölümde ise yine seyirciyi ekran başına kilitlerken aynı zamanda seyircinin hiç beklemediği bir ayrılığı da yaşadı. Dizinin ana castında yer alan ve bu sezon başında diziye dahil olan usta oyuncu Berkay ateş diziyle yollarını ayırdı. Dizide Aras karakteri olarak seyirci karşısına çıkan ve bu sezonun hikayesinde ana karakter olan Aras’ın diziden ayrılması geçtiğimiz günlerde dizinin final yapacağı söylentilerini de güçlendirmiş oldu.

Aras Sadakatsiz’e Veda Etti

Med Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan ve İngiliz dizi Dr. Foster adlı yapımdan uyarlanan Sadakatsiz iki sezondur Çarşamba akşamlarının en çok seyredilen yapımları arasında yer alıyor. Dizide bu sezon rol almaya başlayan ve Aras karakterini canlandıran Berkay Ateş’in yayınlanan son bölüm olan 50. Bölümde diziye veda ettiği öğrenildi. Asya ile İngiltere’ye gitmeye karar veren Aras’ın yaşanan aksilik sonrası bu planı gerçekleşememişti. Asya’nın Tekirdağ’a geri dönmek zorunda kalmasıyla bir anda planları bozulan Aras’ın Tekirdağ’a geri dönemeyecek olması sebebiyle İngiltere’ye gittiği görüldü. Böylece diziye bu sezon giren Aras hikaye gereği yurtdışına çıkarak diziye veda etmiş oldu.

Sadakatsiz Oyuncu Kadrosu

Med Yapım imzalı sadakatsiz dizisi iki sezondur ekranlarda. Dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin başından beri hikayede olan Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen, Tarık Emir Tekin, Alp Akar, Yeliz Kuvancı, Özge Özder, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altıner yer alıyor. Bu sezon başından itibaren ise özellikle son bölümlerde Burak Sergen, Yeliz Kuvancı ve Ali İl diziye veda etmişlerdir. Bu ayrılıklara son olarak ise dizinin ana kadrosunda yer alan Berkay ateş dahil oldu. Bilindiği gibi dizinin başrolü Caner Cindoruk geçtiğimiz günlerde Sadakatsiz’in 60. Bölümde final yapacağını açıklamıştı. Dizinin geçtiğimiz Çarşamba akşamı ise 50. Bölümü ekranlara geldi.

03-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar