Şahan Gökbakar Ev Aldı

Şahan Gökbakar Ev Aldı
Şahan Gökbakar’ın başı tur tekneleriyle dertte. Issız koyda ev alan ünlü komedyen evinin önüne yaklaşan tur tekneleri için uyarı tabelaları astı.

Magazin dünyası ve sosyal medyada yer alan ve gündem olan bir haber bugün okuyucuların ve takipçilerin yoğun ilgisini çekti. Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar’ın Marmaris’in ıssız bir koyunda aldığı yeni evi günün konusuydu. Pandemi öncesinde 10 milyon liraya aldığı ev için 3 milyon lira gibi bir para da masraf yapan ünlü komedyen evinin önünde demirleyen tur teknelerinden rahatsız olunca ilginç ve bir o kadar da tartışma yaratan bir tedbire başvurdu. Şahan Gökbakar’ın satın aldığı ve tadilat ve yeni eklemelerle evinin önünde denize yaptırdığı iskele ve plaja tur teknelerinin gelmesi ve buralara turistlerin çıkması üzerine uyarı tabelası astı. Bu durum bir çok kesim tarafından tepki çekse de ünlü oyuncunun kendi mülkü olduğunu iddia ettiği alanlara tur teknelerinin yaklaşmasını ve kendisini ve ailesini rahatsız etmemesini istediği öğrenildi.

Özel Mülktür

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar pandemi öncesinde 10 milyon lira gibi bir paraya Marmaris’in ıssız koylarından birinden bir ev aldı. Daha sonra bu ev için tadilat ve tamirat işlerine girişen ünlü isim evinin denize uzanan kısmına bir plaj ve iskele yaptırdı. Tam da bu noktada sıkıntılar başladı. Pandemin hafiflemesi ve turizm sezonunun açılmasıyla Marmaris’e gelen turistleri gezdiren tur tekneleri koyları gezmeye ve zaman zamanda demir atmaya başladılar. Teknelerin demir attıkları yerlerden biride ünlü komedyenin satın aldığı evin önü oldu. Bunun üzerine Şahan Gökbakar rahatsız edilmemek için ve kendi arazinde olan plaj ve iskeleye turistlerin çıkmaması için tabelayla uyarı da bulundu. Şahan Gökbakar evinin önünde denize kendi elleriyle “özel mülktür girlmez” tabelası astı ve denize de şamandıra bırakarak teknelerin yaklaşmasının önüne geçmek istedi.

Tekneleri İzledi

Şahan Gökbakar kendi evinin önünde demirleyen ve kendi plajına çıkan tekneleri izlemek için dürbünle uzun bir süre etrafı gözetledi. Tur teknelerinden çıkan turistlerin evinin önünde kendisinin yaptırdığı ve özel kumlarını da kendisinin getirttiği plaja girdiklerini görünce onları uyardı ve uzun süre de teknenin gitmesi için mücadele etti. Tekne bir süre sonra Gökbakar’ın evinin önünden uzaklaştı.

09-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar