Şampiyon dizisi kadrosundan ayrılan oyuncu kim?

Şampiyon dizisi kadrosundan ayrılan oyuncu kim?
TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Şampiyon'da ayrılık mı var? Dizide Mücella karakterine hayat veren oyuncu Bahar Süer projeye veda mı ediyor?

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Ümit Erdim gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Şampiyon dizisi pazar akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. BSK Yapım imzalı dizinin düşük reytingler sebebiyle ekranlara veda edeceği konuşulurken yeni bir ayrılık haberi geldi. 25. bölümüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan diziye hangi karakter veda edecek?

ŞAMPİYON DİZİSİNDE ŞOK AYRILIK

Dizide Tolgahan Sayışman'ın oynadığı Kafkas karakterinin yengesini canlandıran Bahar Süer projeden ayrılıyor. Sezon sonunda final yapacağı bilinen diziye başkarakterin yengesi Mücella'nın veda edeceği öğrenildi. Şampiyon dizisi Mücella kimdir? Karaktere hayat veren oyuncu Bahar Süer'i yakından tanıyalım.

BAHAR SÜER KİMDİR?

13 Şubat 1985 tarihinde başkent Ankara'da doğan Bahar Süer, lisans eğitimini burada Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olarak tamamlamıştır. 2012 yılında mezun olan Süer televizyon hayatına ilk kez TRT1 ekranlarında yayınlanan komedi dizisi Avrupa Avrupa'da oynayarak başlamıştır. Üniversite okurken tiyatro klübüne üye olan oyuncunun tiyatroda da başarıları olmuş 2012 yılında yeni mezun iken “Ve Medeia Ve Mediha Ve Zehra” oyunuyla Arda Kanpolat En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Başarılı oyuncu son olarak 2019 Eylül ayında başlayan ve bir boksörün hayatını anlatan Şampiyon dizisinde Mücella karakterine hayat vermiştir. 

ROL ALDIĞI DİZİLER VE SİNEMA FİLMLERİ

2019 – Şampiyon (Mücella) (TV Dizisi)
2017 – Yeni Gelin (Nazgül) (TV Dizisi)
2017 – Yaşamak Güzel Şey (Sinema Filmi)
2014-2016 – Seksenler (Emel) (TV Dizisi)
2013 – Avrupa Avrupa (Nezahat) (TV Dizisi)

19-03-2020
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar