Şarkıcı Hakan Altun’dan Müjdeli Haber

Şarkıcı Hakan Altun’dan Müjdeli Haber
Geçen hafta rahatsızlanarak hastanede yoğun bakım servisinde tedaviye alınan ünlü şarkıcı Hakan Altun’un durumunun iyi olduğu doktoru tarafından açıklandı.

Geçen hafta aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve yoğun bakım servisinde tedavisine başlanılan ünlü şarkıcı Hakan Altun’dan zaman zaman haberler geliyordu. Sosyal medya ve magazin sayfalarında yer alan haberlerde ünlü ismin durumunun iyi olduğu belirtilse de bu durum resmi ağızlardan ifade edilmemişti. Bugün magazin sayfaları ve sosyal medya siteleri ünlü ismin hastalığı ve tedavisi ile ilk kez resmi bir ağızdan açıklamayla takipçilerinin karşısına çıktı. Halen hastanede olan ünlü şarkıcı hakan Altun’un doktoru Prof. Dr. Çetin Sarıoğlu bir açıklama yaptı ve şarkıcının sevenlerinin yüreğine adeta su serpti. Şarkıcın doktoru Hakan Altun’un durumunun iyi olduğunu belirtti ve neler olduğunu tek tek paylaştı. İşte o açıklamadan detaylar.

Hakan Altun İyi

Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler Programının çekimleri öncesi sırtının ağrıdığını söyleyerek doktora gitmek isteyen Hakan Altun ekip arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılmış ve burada yapılan ilk kontrolden sonra ünlü şarkıcı yoğun bakıma alınarak tedavisine başlanmıştı. Türlü söylentiler çıksa da Altun’u ziyaret edenler ünlü ismin durumunun iyi olduğunu belirtmişlerdi. Ancak resmi bir açıklama yapılmamıştı. Bugün ünlü şarkıcının doktoru ilk kez resmi bir açıklama yaptı ve ünlü ismin sevenlerini bilgilendirdi. Doktor Çetin Sarıoğlu yaptığı açıklamada “ufak bir damar tıkanıklığı vardı, o açıldı. Bugün taburcu olabilir” ifadelerini kullandı ve ünlü ismin sevenlerini büyük bir meraktan kurtardı.

Neler Olmuştu?

Geçen hafta Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler program çekimlerinin öncesinde rahatsızlanan ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan Şarkıcı Hakan Altun yoğun bakım servisinde tedaviye alınmıştı. Şarkıcıyı ziyaret eden Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici Hakan Altun’u ziyaret etmiş ve durumunun iyi olduğunu belirtmişlerdi. Bilindiği gibi Hakan Altun 2007 yılında beyin tümörü sebebiyle ameliyat olmuştu. Başarılı bir şekilde sonlanan operasyon sonrası Hakan Altun hayatına devam etmiş ve sevenleriyle yeniden buluşmuştu. O günden sora daha dikkatli bir hayat süren Altun’un bu rahatsızlığı sevenlerini korkutmuştu. Bütün bu yaşananlardan sonra bizde ünlü isme tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve bir daha böyle rahatsızlıkların yaşanmamasını temenni ediyoruz.

27-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar