Hıncal Uluç Koronavirüse Yakalandı

Hıncal Uluç Koronavirüse Yakalandı
Ünlü Gazeteci Hıncal Uluç Koronavirüse yakalandığını gazetedeki köşesinden okurlarına duyurdu.Hıncal Uluç aşı sayesinde hastalığı rahat geçirdiğini belirtti.

Koronavirüs sebebiyle her gün gelen haberler o kadar yoğun ki ve fazla ki artık bütün bir dünya bu sanlın hastalığın biran önce bitmesini ve normal hayata dönmeyi her şeyden çok istemeye başladı. Her gün gerçekleşen ölümler insanlığın gücünü ve sabrını artık tüketmiş durumda. Bazı ülkeler tam anlamıyla bu hastalığa teslim olurken bazı ülkelerde aşı, tedvir, maske, karantina diye hala direniyor. Bu direnen ve salgını yenmeyi kafasına koyan ülkelerden biride ülkemiz. Aşılma faaliyetleri tüm hızıyla devam ederken başka tedbirle de bu salgının önüne geçilmeye çalışılıyor ancak ne yazık ki bu sırada da salgın devam ediyor. Ülkemizin önde gelen isimlerinden gazeteci ve spor adamı Hıncal Uluç’ta koronavirüse yakalananlar arasına girdi. Ünlü isim gazetede köşesinde yazığı yazı da koronavirüse yakalandığını açıkladı ve detayları verdi.

Bomba Gibiyim

Gazeteci Hıncal Uluç bugünkü yazısında koronavirüs ve aşıya değindi. Ünlü gazeteci yazısında koronavirüse yakalandığını ancak hastalığı aşı olduğu için çok hissetmeden geçirdiğini belirtti. Ünlü isim yazısında “bakın bu defa tavsiye birinci elden ve damdan düşmüşten geliyor. Ben Hıncal Uluç’ta covid testi pozitif çıktı. Her iki aşımı da yaptırmış ve 20 gün evvel tamamlamış olmama rağmen pozitif. Hiçbir belirti yok bomba gibiyim” ifadelerini kullandı.

Hangi Aşıyı Bulursanız Yaptırın

Ünlü isim Hıncal Uluç yazısına şöyle devam etti “Ercan pozitif çıkıp eve kapanınca bir test yaptıralım dedim. Pozitif çıkmaz mı? Peki aşı faydası o zaman? Aşının faydası şu ki hiçbir belirti göstermeden yaşıyorum. Bu dördüncü gün. Antikor testi yaptırdım bu arada. Sonuç mükemmel. Vücudun covidle savaş silahı olan antikorlar aşı sonucu çok iyi oluşmuş. Yani aşı tam etkili değil. covid bulaşmasını engellemiyor gibi tezvirata kapılmayın. Hangi aşıyı bulursanız yaptırın. Sıranız gelirse asla kaçırmayın. Bu arada devletin ekipleri anında geldiler. Covid ilacını getirdiler. Beş gün süre ile alacağım. Yüce Allah’ın izni ve inayeti ile de iki hafta sonra normal yaşamıma döneceğim. Bu covid Hıncal’ın ilk yazısı. İnşallah onlarda böyle devam edecek ” ifadelerini kullandı. Bizde ünlü isme geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve aşı olmak istemeyenlere lütfen bunun tekrar gözden geçirin diyoruz.

27-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar