Şarkıcı Şimal Hastaneye Kaldırıldı

 Şarkıcı Şimal Hastaneye Kaldırıldı
Meme kanseri tedavisi gören ünlü şarkıcı Şimal bugün öğlen saatlerinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Şimal'in değerlerinin düştüğü öğrenildi.

Magazin dünyası ve müzik camiası bugün şok bir haberle sarsıldı. Bundan yaklaşık olarak 3 ay öce meme kanserine yakalandığını açıklayan ve ardından da tedavilerine başlanılan ünlü şarkıcı Şimal’in bugün öğlen saatlerinde rahatsızlandığı ve acil olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Bu olay magazin basını ve sosyal medyada yer alırken ünlü şarkıcının değerlerinin düşmesi üzerine hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Tedavilerine başlanılan Şarkıcı Şimal hastaneden sevenlerine sosyal medya hesabı aracılığı ile seslendi. Kansere yakalandığını öğrendikten sonra tedavilerine başlanılan ve kemoterapi görmeye başlayan Şimal 30 haziran tarihinde bir açıklama yaparak tedaviyi sonlandırdığını iyi olduğunu ve konserlerine başlayacağını duyurmuş ardından da Bodrum’da konserlere başlamıştı. Ünlü şarkıcının bugün ve yarın iki konserinin olduğu öğrenildi.

İyi Olduğunu Açıklamıştı

Ünlü şarkıcı Şimal bundan 3 ay önce sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak meme kanserine yakalandığını belirtmiş ve bunda kendisinin de ihmali olduğunu dile getirerek herkesi kendisine bakmaya ve dikkatli olmaya davet etmişti. Bunun ardından gerekli tedavilerine başlanılan Şimal için bir program hazırlanmış ve kemoterapi görmeye başlamıştı. Ünlü şarkıcı bu tedavilerin ardından 30 Haziran’da sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tedavisini sonlandırmıştı. Şimal paylaşımında “o kadar mutluyum ki test sonuçlarım geldi. Hiç kitlem kalmamış o kadar mutluyum ki. Sanırım kurtuldum. Dua eden herkese teşekkür ederim. Bugün benim doğum günüm, çok mutluyum. Sırada ameliyatım var. İlaçlardan sonra ameliyat tarihim belirlenecek” ifadelerini kullanmıştı. Şimal bunun ardından konser programına başlamış ve konserlere ağırlık vermişti.

Panik Olmayın

Şimal Muğla ve çevresinde verdiği konserlere devam ederken bugün öğlen saatlerinde aniden değerlerinin düşmesi üzerine rahatsızlandı ve özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tetikler sonrası değerlerinin düştüğü belirtilen Şimal için dinlenme tavsiye edildi. Şimal tavsiyelere uyarak dinlenmeye çekildi. Sosyal medya hesabına binlerce geçmiş olsun mesajı alan Şimal’de bu ani rahatsızlığın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Şimal paylaşımında “panik olmayın ne olur. İyiyim, daha da iyi olacağım” ifadelerini kullandı. Biz de ünlü isme geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

14-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar