Savaşçı 85. Bölüm izle

Savaşçı 85. Bölüm izle
Savaşçı 85. Bölüm izle! Fox TV'de ilgiyle izlenen Savaşçı dizisinin son bölümü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Savaşçı 85. Bölüm izle; Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu'nun başrollerde olduğu Savaşçı dizisi 8 Aralık Pazar 85. yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Velid'i ele geçiren Kılıç Timi Markus'un yerini öğrenmeyi başarmış ancak büyük bir şok yaşamışlardı. Kutalmış Paşa'yı öldürmek için hain planını hayata geçiren Markus, Doğan’ın yaptığı hamleyle amacına ulaşamamıştı. Yine nefes kesen bir bölümle ekrana gelen Savaşçı son bölümü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

SAVAŞÇI TEK PARÇA İZLE

Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu'nun paylaştığı Müjde Uzman, Gaye Turgut Evin, Doğan Bayraktar, Sertan Erkaçan, Serhat Nalbantoğlu, Ogeday Girişken gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Savaşçı dizisi 8 Aralık Pazar günü 85. yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizinin yayınlanan son bölümünü izleyemeyenler veya tekrar izlemek isteyen izleyiciler tek parça bölüme nasıl ulaşabileceğini araştırıyor. Savaşı 85. bölüm izlemek için fox.com.tr veya foxplay.com.tr adreslerini ziyaret edebilir hızlı erişim için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

SAVAŞÇI 85. BÖLÜM ÖZETİ

 

Markus ile merak edilenlerin yanıtı olan Velid’i ele geçiren Kılıç Timi ve Turan Timi karargaha döndüklerinde Doğan’ın Markus tarafından kaçırıldığını öğrenir. Karargahın sevilen eri Doğan’ın kurtulması için Kılıç Timi seferber olacaktır. Kutalmış Paşa’yı öldürmeyi başaramayan Markus ise yeni planını hayata geçirecektir!

Doğan’ı kurtarabilmek için seferber olan Kılıç Timi nihayet amacına ulaşır. Ancak yaşadıkları karşısında derinden etkilenen Doğan fenalaşır ve apar topar hastaneye kaldırılır. Sağlık durumu kötü olan Doğan’ın hayatta kalmas herkesin tek isteğidir.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Turan Timi’ni çok önemli bir görev beklemektedir. Türkiye’ye gelmek üzere yola koyulan Doğu Türkistan’lı soydaşlarımızdan haber alınamadığı bilgisi karargaha ulaşır. Kutalmış Paşa soydaşlarımızın bulması için Turan Timi’ni görevlendirir. Çiğdem Teğmen de bu görevde Turan Timi ile görev almaya talip olurken, Markus yeni planını devreye sokacaktır!

Turan Timi, Markus'un hain planı karşısında başarılı olabilecek mi? Kılıç Timi Markus'u yakalayabilecek mi?

Savaşçı her hafta Pazar günü saat 20:00'da Fox'da!

 

08-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler