Savaşçı dizisi Ayça (Feyza Sevil Güngör) kimdir?

Savaşçı dizisi Ayça (Feyza Sevil Güngör) kimdir?
Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi Savaşçı'da sürpriz değişiklik. Savaşçı dizisindeki Ayça karakteri değişti. İşte yerine gelen isim..

Fox Tv ekranlarının her Pazar akşamı yeni bölümleri ile izleyicisinin karşısına çıkan dizisi Savaşçı'da beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Severek izlenilen dizide Ayça karakterine hayat veren Seçil Buket Akıncı diziden ayrıldı. Ayça karakterini canlandıran oyuncunun diziden ayrılmasının ardından yerine yeni bir oyuncu geldi. Peki Savaşçı dizisi Ayça'nın yerine gelen o isim. İşte Savaşçı dizisi Ayça (Feyza Sevil Güngör) hakkında detaylar..

SAVAŞÇI'DA SÜRPİZ DEĞİŞİKLİK

Limon Film imzalı Savaşçı dizisi izleyici kitlesini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Savaşçı da sular bir türlü durulmak bilmiyor. Hatta dizi 4. sezonu ile birlkte daha da çok izlenmeye başlandı. Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin ve Doğan Bayraktar gibi isimleri bir araya getiren dizide şaşırtan bir değişiklik yaşandı. Severek izlenilen dizide "Ayça" karakterini canlandıran Seçil Buket Akıncı'nın diziden ayrıldığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Çekimlerine ara vermeden devam eden dizinin  Ayça karakterine hayat verecek olan yeni isim Feyza Sevil Güngör oldu.

Seçil Buket Akıncı Kimdir?

17 Ağustos 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu Seçil Buket Akıncı ilk orta ve lise eğitiminin ardından Trakya Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Okuldan mezun olduktan sonra tiyatro eğitimi alan ve oyunculuk mesleğine yönelen güzel oyuncu bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Seçil Buket Akıncı’nın rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır: Hür Köle, Savaşçı, Kardeş Payı, Büyük Buluşma, Şefkat tepe, Doktorlar, Bir Litre Gözyaşı, Rüzgarın kalbi, Kalbim Ege’de Kaldı.

Savaşçı Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Fox Tv'nin sevilen dizisi Savaşçı yeni bölümü bu hafta yok. Savaşçı'nın yerine Başrollerini Bülent Emrah Parlak, Nail Kırmızıgül, Haki Biçici, Füsun Demirel, Burcu Gönder Parlak, Meltem Yıldızkaya paylaştığı Eski Köye Yeni Adet filmi yayınlanacak. Savaşçı dizisinin yeni bölümü ise 11 Ocak PAzar günü saat 20:00'de Fox Tv ekranlarında olacak. Heyecanla beklenen yeni bölüm için şimdiden iyi seyirler!

11-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler