Savaşçı Dizisi’nde Beklenmedik Bir Ayrılık!

Savaşçı Dizisi’nde Beklenmedik Bir Ayrılık!
Fox Tv'de yayınlanan ve seyircinin ilgiyle takip ettiği dizilerden Savaşçı'da şok bir ayrılık yaşandı. Dizinin kötü karakteri Marcus'un diziye veda etti! Haberimizde!

Fox Tv ekranlarında dört sezondur Pazar akşamları yayınlanan ve terörle mücadele eden bir timin hikayesini konu alan Savaşçı dizisi seyirci tarafından heyecanla seyredilmeye devam ediyor. Dizinin özellikle bu sezonunda kötü tarafın başında olan ve planları ve eylemleriyle terör estiren ve Kılıç Timinin adeta kabusu olan terör örgütünün lideri konumundaki Marcus’la ilgili gelen son haber seyirciyi büyük şoka uğratacak cinsten. Kılıç Timinin peşinde olduğu ve bu sezon terör örgütünün en güçlü karakteri olan ve Türkiye üzerinde hain planlar yapan Marcus’un diziye veda edeceği açıklandı. Gökçen Gökçebağ’ın canlandırdığı Marcus karakteri 92. Bölümle birlikte diziye veda edecek. Böylece Kılıç Timinin baş belası biri daha diziye veda etmiş olacak. İşte detaylar!

Savaşçı Dizisi’nde Şok ayrılık!

Geçtiğimiz günlerde oyuncu değişikliği ile gündeme gelen Fox Tv2nin Limon yapım imzalı askeri dizisi Savaşçı bu seferde kötü karakterin diziye veda edeceği haberiyle sarsıldı. Dizinin kötü adamlarından olan ve yaptığı kötülük ve planlarla diziye damga vuran Marcus karakteri 92. Bölümde son kez rol alacak ve diziye veda edecek. Berk Oktay, Murat serezli, Sarp Levend gibi güçlü oyuncuların yer aldığı diziden böylece bir karakter daha ayrılmış olacak. Dizide kötü güçlü bir kötü karakterin kalmaması diziye başka bir hikayenin gireceği ve bu hikayeye bağlı olarak da başka oyuncuların dizide yer almaya başlayacağı şeklinde yorumlandı. Beşinci sezonunun da çekilmesi planlanan dizinin ileriki bölümlerinde neler olacağı ve Marcus karakterinin yerini kimin alacağı ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

Gökçen Gökçebağ Kimdir?

Savaşçı dizisinde dördüncü sezonun ilk bölümüyle birlikte yer almaya başlayan ve Marcus karakterine hayat veren usta oyuncu Gökçen Gökçebağ 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 2020 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu Ankara devlet Tiyatrosunda çalışmaya başlamıştır. New York School for Drama’da oyunculuk yüksek lisansı yapmıştır. Gökçebağ 2013 yılından itibaren dizi ve filmlerde rol almaya başlamıştır. Oyuncu 4N1K: Yeni Başlangıçlar, Not defteri, Aşk kanunu, Son Çıkış, Celal İle Ceren, Kabuk gibi yapımlarda rol almıştır.

24-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar