Savaşçı dizisinde kriz! Oyuncular sete çıkmayacak!

Savaşçı dizisinde kriz! Oyuncular sete çıkmayacak!
Fox TV'nin başarılı dizisi 'Savaşçı' sette yaşanan maddi krizle gündemde. Dizinin ana karakterlerine hayat veren oyuncular şartlar yerine getirilene kadar sete çıkmayacaklar.

Yapımını Limon Film'in, yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği, Fox TV ekranlarının sevilen dizisi 'Savaşçı' dizisinden kötü haber var. Üç sezondur gerek oyuncu kadrosu, gerekse konusuyla yüksek izlenme oranları elde eden, Pazar akşamlarının da en çok izlenen yapımları arasında yer almayı başaran dizi sette yaşanan maddi kriz nedeniyle çekimleri durdurmak zorunda kaldı.

Savaşçı dizisinin 12 oyuncusu sete çıkmayacak!

Dizinin ana karakterlerine hayat veren Doğan Bayraktar, Uğur Biçer, Nazan Diper, Gaye Tuğut Evin, Ali Tarık Fındık, Burç Kümbetlioğlu, Sarp Levendoğlu, Berk Oktay, Ersin Olgaç, Alp Öyken, Murat Serezli ve Bahadır Vatanoğlu'nun ortak yayınlandığı bildiride oyuncular, çalışma şartlarına ve tüm zorluklara rağmen, yaşanan gelişmeden mutsuz ve kaygılı olduklarını açıklarken, kendilerine verilen sözlerin tutulmamasından dolayı beyanlarını yazılı olarak dile getirdiklerini, ödemelerinin en kısa süre içerisinde taraflarına ödenmesine, aksi takdirde bu şartlar yerine getirilene kadar sete çıkmayacaklarını, sözleşme şartlarının yerine getirilmesi durumunda çalışmaya devam edeceklerini bildirdiler.

Limon Film yönetimine,

Üç sezondur severek devam ettiğimiz, çalışma şartlarında var olan tüm zorluklara ve evlerimizden uzak olmamıza rağmen işimizi sizlerin de gözleri önünde sahiplenerek duraksatmadığımız bir projede son gelinen noktada oldukça mutsuz ve kaygılıyız.

Bundan önce verilen sözlerin tutulmamasından dolayı biz oyuncular son çare olarak tarafınıza talebimizi yazılı olarak iletmeyi uygun görmüş bulunmaktayız. Savaşçı dizisi oyuncuları olarak sözleşme gereği haketmiş olduğumuz bölüm ücretlerimizin en kısa süre içinde tamamının tarafımıza aktarılmasını talep ediyoruz.

Bu şartlar sağlanana kadar sete çıkmayacağımızı, sözleşme şartları yerine getirildikten sonra çalışmaya devam edeceğimizi bildirir, bunun aksi durumunda da hiçbir sorumluluk kabul etmediğimizi tarafınıza bildiririz.

Savaşçı dizisinde yaşanan gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin! 

29-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler