Seda Sayan Gündüz Kuşağına Geri Dönüyor!

Seda Sayan Gündüz Kuşağına Geri Dönüyor!
Ekranların ünlü sanatçısı ve sunucusu Seda Sayan ekranlara yepyeni bir programla dönüyor. Tv 8'de yayınlanacak program ne zaman başlayacak, adı ne? Hepsi haberimizde!

Türkiye’de onu tanımayan yoktur herhalde. En yaşlısından gencine ve hatta çocuğuna kadar pek çok insanın sevgilisi olmak ve burda kalıcı olarak tutunmak kolay olmasa gerek. Ama o bunu yapanlardan biri. Dobra halleri, sevecen kişiliği ve elbette olmazsa olmaz yardımseverliği onun en belirgin özellikleri. “Yetiş Bacım” desek hemen herkes Seda Sayan der. Bu yazımızın konusu Seda Sayan ve yeni başlayacağı programı hakkında. Seda Sayan yıllar sonra yeniden gündüz kuşağında program yapmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Yeniden ve Bir kez Daha Gündüz Kuşağı!

2019-2020 Yeni sezonda Seda Sayan yeni programa başlıyor. Geçtiğimiz sezon O Ses Türkiye’de jüri koltuğunda oturan ve gündüz programları ile izleyicilerin kalbinde taht kuran ünlü sanatçı ekranlara gündüz programı ile tekrar merhaba diyecek. TV8 de olması planlanan yeni programı daha önceki programları gibi hem eğlenceli hem de insanların sorunlarına derman olacak cinsten bir konsept olacak.

Seda Sayan Yeni Programı 2019-2020

Yeni sezon O Ses Türkiye de gene jüri olarak Tv 8’de izleyeceğimiz Seda Sayan, hem gündüz kuşağında program yapacak hemde O Ses Türkiye çekimlerine katılarak jüri koltuğunda oturmaya devam edecek. En son Evleneceksen Gel programı ile Show TV ekranlarında olan Seda Sayan, evlilik programlarının yasaklanması ile programa son vermişti.

Seda Sayan’ın Tv 8’deki Programı Ne Zaman Başlayacak?

Ekranların çok sevilen yüzü Seda Sayan geçtiğimiz sezon gündüz kuşağından prime time kuşağına transfer olmuş ve O Ses Türkiye’de jüri koltuğuna oturmuştu. Yarışmadaki eğlenceli tavırlarıyla herkesin gönlünde bir kez daha taht kuran Kadırgalı Seda Sayan geçtiğimiz günlerde müjdeli bir haber verdi. Seda Sayan, 2019-2020 sezonunda Tv 8’de gündüz kuşağı programı yapacağını söyledi. Hal böyle olunca Seda Sayan’ın yeni programının adı program ne zaman saat kaçta çok merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. Seda Sayan’ın yeni programının adı henüz belli olmamakla birlikte kuvvetle muhtemel ki Eylül sezonunda diğer kanallar ve programlarla birlikte yayına başlayacaktır.

Seda Sayan Kimdir?

Seda Sayan, 30 Aralık 1961'de İstanbul'da doğdu. Gerçek adı Aysel Gürsaçer olan sanatçı, müzik dünyasındaki çıkışını 1980’li yıllarda yaptı. "Ah Geceler", "Bebeğim", "Ben Sana Demedim mi", "Sensizliğe Yanarım" ve "Var mısın" gibi parçalarla çıkış yaptı. Uzun bir süredir televizyonların sabah kuşağında kadın programı yapmakta olan sanatçı birçok dizide oyuncu olarak yer aldı. Tamer Karadağlı ile birlikte rol aldığı "Fedai" isimli dizinin başarısızlığının ardından müzik çalışmalarına devam etti. Bir dönem televizyonda yayınlanan bir yarışma programında İbrahim Tatlıses ve Muazzez Abacı ile jüri üyeliği yapmıştır

01-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar