Sefirin Kızı 18. Bölüm izle

Sefirin Kızı 18. Bölüm izle
İlk sezonun ardından heyecanla beklenen Sefirin Kızı 18. Bölümüyle kaldığı yerden yayınlanmaya devam ediyor. Sefirin Kızı 18. Bölüm izle!

Star Tv'de yayınlanan ve geçen sezona damga vuran Sefirin Kızı kaldığı yerden heyecan ve aşk dolu sahneleriyle geri dönüyor. Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı Sefirin Kızı 18. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Sefirin Kızı kaldığı yerden devam ediyor

NGM ve O3 Medya'nın yapımcılığında çekilen Sefirin Kızı alışılmışın dışında senaryosuyla geçen sezonun dikkat çeken ve reyting oranlarıyla sevindiren yapımlardan biri oldu. Başarılı oyuncuları kadrosunda toplayan Sefirin Kızı ünlü yönetmen Emre Kabakuşak tarafından çekiliyor. Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem tarafından senaryosu yazılan Sefirin Kızı Star Tv'de Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Yeni sezona da aynı iddiayla devam eden Sefirin Kızı, yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla da dikkat çekmeyi başardı.

Büyük gün geldi! Sefirin Kızı yeni bölüm bugün!

Sefirin Kızı 18. Bölüm bu akşam Star Tv'de uzun bir aradan sonra tekrar seyirciyle buluşacak. Sevilen dizi Sefirin Kızı saat 20:00'da heyecan dolu bir bölümle karşınızda olacak. Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, küçük yıldız Beren Gençalp, Erdal Küçükkömürcü, Tülin Yazkan, Gonca Cilasun, Edip Tepeli, Cemre Öktem, Esra Kızıldoğan, Erhan Alpay, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya gibi oyuncularla oldukça başarılı bir iş ortaya koyan ekip, yeni sezon için de hazırlıklarını tamamladı ve çekimlere başladı.

Sefirin Kızı yeni sezonda neler olacak?

Uzun bir aranın ardından seyirciyle bulaşacak Sefirin Kızı, bomba bir bölümle geliyor. Fragmanı yayınlanan Sefirin Kızı'nda Nare ve Sancar'ın savaşmaya karar verdiği görülürken Gediz'de Nare'ye itirafta bulunuyor. Nare'yi konağa götüren Sancar'ın oluşturduğu ortamda huzur yoktur. Nare ve Gediz yeni bir yol mu çiziyor? Sancar Nare'yi kurtarıyor mu? Sancar Nare'yi kızını almakla tehdit ediyor. Gediz'le sağdıçlık devrinin bittiği hasımlık devrinin başladığını belirten Sancar'la Gediz arasında neler olacak? Yeni sezona iddialı başlayan Sefirin Kızı 18. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler…

07-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar