Sefirin Kızı 22. bölüm izle

Sefirin Kızı 22. bölüm izle
Sefirin Kızı 22. bölüm izle; Nare ve Sancar, kızlarının velayeti için birbirine girer. Sefirin Kızı yeni bölüm tek parça ve full HD şeklinde izlenebilir.

Sefirin Kızı 22. bölüm izle; Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisi 22. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. Yeni bölümde Nare ve Sancar arasındaki velayet krizi bir savaşa dönüşür. Bir zamanlar birlikte olan ikili kızları Melek'in velayeti için karşı karşıya gelir. Peki bu savaşı kazanan kişi kim olacaktır? Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü bu sayfa üzerinden tek parça ve full HD gibi seçeneklerle izlenebilir. Sefirin Kızı 22. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Sefirin Kızı 22. bölüm izle

Sefirin Kızı 22. bölümde neler olacak?

Kızlarının velayeti için mücadele eden Nare ile Sancar arasında dava süreci resmen başlar. Sancar, kızın elde etmek için Nare'ye ait olan deli raporunu davaya sunmaz. Buna karşın Nare, Sancar'dan beklediği bir darbe yer. En sonunda Melek'in geçici velayeti Sancar'ın olur ancak bunun için kullandığı yöntem Nare için çok acı verici olur. Bu durum Nare için bir ders olur ve en sonunda Nare de Sancar gibi sert hamleler yapmaya başlar. Geçici velayeti Sancar'a kaptırsa da hala şansı devam etmektedir. Yardım için Gediz'in kapısını çalar. Sancar ise bu duruma da oldukça hazırlıklıdır. Gediz beklemediği bir anda Sancar'ın tatsız sürprizi ile karşı karşıya kalır. Gediz buna bir cevap vermek ister ve verir de ancak attığı adım Sancar ve Yahya'nın Kahraman'a oynadıkları oyunun ortaya çıkmasına neden olabilecek bir adımdır. Halise, Nare ve Sancar arasındaki velayet savaşı için mahkemeye gelerek şahitlik eder. Halise, Menekşe'nin iyi bir üvey anne olmadığını söyler. Tüm bunlar Sancar'ın geçmişi kurcalamasına neden olur. Elvan'ın verdiği cevaplar sonrasında Sancar boşanmaya karar verir.

Sefirin Kızı son bölümde neler oldu

Efeoğlu ve Işıklı aileleri arasındaki büyük dostluk kendisinin yaptıkları nedeniyle sona erince Nare büyük üzüntü duyar. Nare büyük bir hırsla bir adım atmaya karar verir. Planı gerçekleşirse Sancar ile birlikte sahip olduğu hisseleri ve konağı geri alabilecektir. Ancak Gediz, Nare'yi durdurur. Menekşe ise düşük yaptığını konaktan atılmamak için saklar. Nare ve Sancar kendilerini Melek'in velayeti için karşı karşıya bulurlar.

05-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar