Sefirin Kızı 24. Bölüm İzle!

Sefirin Kızı 24. Bölüm İzle!
Sefirin Kızı 24. Bölüm İzle; 19 Ekim Pazartesi akşamı 24. Bölümüyle ekrana gelen Sefirin Kızı’nın 24. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sefirin Kızı 24. Bölüm İzle; Başrollerinde Engin Akyürek, Neslihan Atagül Doğulu, Uraz Kaygılaroğlu ve Doğukan Polat’ın rol aldığı Sefirin Kızı bu akşam 24. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve Star Tv’nin iddialı yapımlarından biri olan Sefirin Kızı her ne kadar istenilen reytinglere ulaşamasa da kanal tarafından devam ettiriliyor. Bir kesim seyirci tarafından heyecanla takip edilen dizi bir aşk hikayesini ve bu aşkın imkansızlıklarını konu alıyor. Yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek dizinin her bölüm yükselen grafiği bakalım bu akşam nasıl olacak?

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv’nin sevilen yapımlarından Sefirin Kızı’nda son bölümde Nare Sancar’ı affetmekle affetmemek arasında gidip gelmiştir. Duyguları her ne kadar baskın çıksa da Nare yine de Sancar’ı affetmez hele hele Menekşe’nin Melek’e yaptıklarını öğrenince iyice öfkelenen Nare için artık hesap sorma zamanı gelmiştir. Bu arada Nare marinada işe başlamıştır ancak bu durumdan Kahraman ve Gediz hiç hoşlanmazlar. Sefirin Kızı yeni bölümüyle bu akşam yine heyecan fırtınası estirecek gibi görünüyor.

Sefirin Kızı 24. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv’nin heyecanlı dizisi Sefirin Kızı bu akşam 24. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümünde Menekşe’nin limonatasına uyku ilacı koyduğu Melek’in kalbi durmuştur. Nare ve Sancar kızlarının acısıyla kenetlenirken Nare perişan durumdadır. Sancar ise bu sırada dua etmekte ve adaklar adamaktadır kızının iyileşmesi için. Menekşe ise Akın’ı konaktan dışarı çıkarmaya çalışırken Gülsiye’ye yakalanır ancak Kahraman bu duruma kızsa da ikiliye yardım etmeye karar verir. Ancak Kahraman farkında olmadan Sancar’ın kurduğu tuzağın içine çekilmiştir. Melek’in hayatıyla sınanan Sancar ve Gediz bir günlüğüne de olsa düşmanlıklarına ara verirler ve sağdıçlıklarının ilk zamanlarına geri dönerler. Melek’in acısı iki eski sağdıcı bir günlüne de olsa bir araya getirmeyi başarmıştır ve ikili Melek’in kalbini durduranlardan hesap sormadan durmamaya kararlıdırlar.

Sefirin Kızı’nın 24. Bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresinden ayrılmayın.

19-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar