Sefirin Kızı 34. Bölüm İzle

Sefirin Kızı 34. Bölüm İzle
Sefirin Kızı 34. Bölüm İzle; 29 Aralık Pazartesi akşamı 34. Bölümüyle ekrana gelen Sefirin Kızı Dizisinin 34. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sefirin Kızı 34. Bölüm İzle; Başrollerinde Engin Akyürek, Neslihan Atagül Doğulu, Uraz Kaygılaroğlu, Doğukan Polat, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Erhan Alpay’ın rol aldığı Sefirin Kızı bu akşam 24. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sezon başlayan ve bu sezonda oldukça başarılı bir şekilde devam eden Star Tv’nin sosyal medyada en çok takip edilen ve yorum alan dizilerinden oklan Sefirin Kızı bu akşam ekrana gelecek 34. Bölümle de yine nefesleri kesecek. Her hafta en çok izlenen diziler arasına girmeyi başaran Sefirin Kızı 34. Bölüm bu akşam ekranlarda!

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv’nin pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı heyecanla takip edilmeye devam ediyor. Her hafta seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran Sefirin Kızı yayınlanan son bölümde yine heyecanlı sahnelerle seyirciyi büyüledi. Menekşe’nin limonatasına koyduğu ilaç sebebiyle Melek’in kalbi durmuştur. Nare ve Sancar kızlarının acısıyla ne yapacaklarını şaşırırlar. Sancar camiye giderek kızlarının yaşaması için dua ederken Nare ise Melek’in başucunda kızının elini sıkı sıkı tutarak onun yaşaması için çırpınmaktadır. Bu sırada Menekşe konakta hapis kalan Akın’ı dışarı çıkarmaya çalışırken Gülsiye’ye yakalanır. Sefirin Kızı bu akşam ekrana gelecek 34. Bölümle yine seyirciyi ekrana kilitlemeyi hedefliyor.

Sefirin Kızı 34. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv’nin başarılı yapımlarından ikinci sezonunda olan Sefirin Kızı 34. Bölümle yine heyecanlı sahnelerle ekrana geliyor. Bu akşam yayınlanacak bölümde Gediz Sancar için katil olmayı göze almıştır. Öte yandan Kahraman’ın sorduğu soruya Sancar’ın verdiği cevap çok nettir. Sancar’ın cevabı karşısında şok olan Nare bu cevabı beğenmez ve kendi cevabını verir. Sancar’ın mapus bir Sancar Efe cevabına karşılık Nare’nin cevabı “özgür bir yarıcının oğlu” cevabını verir. İkili her yerde olduğu gibi burda da birbirinin aksi davranmaktadırlar. Peki bu yaşadıkları kıran kırana mücadeleler onları nasıl bir sona taşımaktadır. Sefirin Kızı bu akşam ekrana gelecek 34. Bölümle Saat 20.00’da Star Tv’de izleyici ile buluşuyor.

Sefirin Kızı dizisinin yayınlanan son bölümünü tek parça ful izlemek için ve gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

28-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar