Sefirin Kızı 3. Bölüm İzle!

Sefirin Kızı 3. Bölüm İzle!
Sefirin Kızı 3. Bölüm İzle! Nare ve Sancar'ın kızları için birlikte hareket etmeleri onları bilmedikleri düşmanın pençesine mi sürükleyecek?

Sefirin Kızı 3. Bölüm ile bu akşam ekranlara gelecek. Neslihan Atagül'ün canlandırdığı Nare işlediği cinayetin suçluluğu ile kızını babasına bırakmış ancak Akın'ın ölmediğini öğrenince eski hayatına geri dönmek istemişti. Bunun üzerine kızını Sancar'ın evinden kaçıracakken olaya dahil olan polislerle kapıya gelir ve Nare'nin babası Melek'in yasal vasisi olduğundan torununu alıp avrupaya götürür.  Kızına geç kavuşan Sancar birde kızının babasının nüfusta başka bir adam olduğunu gördüğünde deliye döner. Hemen Nare ile beraber Melek'in peşinden Avrupa'ya uçarlar. Kızları için uğraşırken geride bıraktıkları ise onlar için kötü planları vardır. 

Sefirin Kızı 3. Bölüm Özeti

Nare, geçtiğimiz bölümde öldürdüğünü sandığı Akın'ın yaşadığını öğrenir. Sancar ile de tüm ipleri koparmıştır. Kızını da alıp eski hayatına geri dönmek ister. Ancak kızını kaçırırken Sancar'a yakalanır. İkili arasındaki gergin hesaplaşma sırasında Sefir polisler eşliğinde Sancar'ın evini basar ve Melek'in yasal vasisi olduğunu söyleyerek onu da alıp Avrupa'ya döner. Sancar ve Nare hiç durur mu? Hemen peşlerinden uçarlar. Kızları için bir ateşkes yapmış, ortak amaçlarına ulaşmak isterler. Fakat bu o kadar kolay değildir. Birbirleri için yanan iki yürek bir arada iken ve geçmişin külleri hala soğumamışken aşklarının önüne geçmek zorundalar. Kendilerine hakim olmak ve kızlarını bulak zorundalar. 

Sefir ise Akın ile Melek'e ambargo koymuş kızı ve torununu birbirlerinden ayırmıştır bile!

Çiçeği burnunda Menekşe, Gediz'in Nare'den hoşlandığını farketmiş olduğundan soluğu Gediz'in kapısında alır. Atrş ve Barut'un birlikte olmayacağından bahseder. Ateş'ini barutumdan uzak tut diyerek Gediz'in kabindeki kelebekleri ürkütmüştür. Sancar kızına ulaşmak için bu kez ne yapacaktır? Melek için Nare'yi ve kendini ateşe atacak mı? 

Başrollerini Engin Akyürek ve Neslihan atagül Doğulu'nun paylaştığı Sefirin Kızı 3. Bölüm ile bu akşam saat 20:00'de Star TV ekranlarında! Sefirin kzı son bölüm hakkında merak edilen herşey  ve Sefirin Kızı 3. Bölüm izlemek için haberimizdeki linke tıklayabilirsiniz!

İyi Seyirler!

30-12-2019
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar