Sefirin Kızı 39. Bölüm İzle

Sefirin Kızı 39. Bölüm İzle
Sefirin Kızı 39. Bölüm İzle; 8 Şubat Pazartesi akşamı 39. bölümüyle ekrana gelen Sefirin Kızı dizisinin yayınlanan 39. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sefirin Kızı 39. Bölüm İzle; Oyuncu Kadrosunda Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Hivda Zizan Alp, Erdal Küçükkömürcü, Edip Tepeli ve Beren Gençalp’in rol aldığı Sefirin Kızı bu akşam saat 20.00’da 39. Yeni bölümüyle Star Tv’de seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve son haftalarda büyük olaylar yaşayan dizi yeni baştan bir hikaye kurarken birçok oyuncusu ile yollarını ayırdı. Yeni hikaye ve yeni oyuncularla yeniden bir başlangıç yapmaya çalışan ve sosyal medyada en çok konuşulan yapımlardan olan Sefirin Kızı bu akşam 39. Yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizide yeni hikaye ve yeni heyecanlar seyirciyi ekrana kilitlerken özellikle Tuba Büyüküstün’ün canlandırdığı Mavi karakteri seyirci için heyecan oluşturuyor.

Sefirin Kızı 38. Bölümde Neler Yaşandı?

Star Tv ekranlarında ikinci sezonuyla ekrana gelen sefirin Kızı Pazartesi akşamları seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde kulübede yaşananlardan sonra Sancar gizemli kadının kim olduğunu merak etmiş ve onu uzaktan takip etmeye başlamıştır. Kendi kayıplarını bu sırada unutan Sancar bir kez daha aynı kulübede gizemli kadınla bir araya gelir ve aslında yaşadıklarının benzer olduğunu görerek çok şaşırır. Artık sancak ile Mavi arasında başka bir ortak nokta daha ortaya çıkmıştır.

Sefirin Kızı 39. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kulübede birlikte kaşan Sancar ve mavi için işler içinden çıkılmaz hale gelmeye başlamıştır. Sancar’ın kafası daha da karışırken Mavi ise hareketleriyle aralarındaki gerilimi daha da tırmandırmaktadır. Bu sırada melek’in ısrarla kulübeye gitmek istemesi karşısında Sancar çaresiz kalır ve en sonunda Melek’i Mavi ile tanıştırmak mecburiyetinde kalır. Bu karşılaşma konak halkı için yeni bir bilinmezin de kapılarını açar. Artık konakta herkes Mavi’nin kim olduğunu merak etmeye başlamıştır. Mavi ise konaktan ikinci bir kişiyle tanışmanın gerginliği içindedir. Bu arada Sancar ile Mavi arasında süren gerilim devam ederken Sancar Mavi’ye Nare’den bahseder. Nare adını ilk kez duyan Mavi’nin tepkisiyle Sancar Mavi’nin başka bir yüzüyle daha tanışır. İkilinin karşılıklı inadı ise ilişkilerini farklı bir noktaya doru sürüklemektedir. Sefirin Kızı yeni oyuncuları ve yeni hikayesi ile bu akşam saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor.

08-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar