Sefirin Kızı 38. Bölüm İzle

Sefirin Kızı 38. Bölüm İzle
Sefirin Kızı 38. Bölüm İzle; 1 Şubat Pazartesi akşamı 38. Bölümüyle ekrana gelen Sefirin Kızı Dizisinin 38. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde

Sefirin Kızı 38. Bölüm İzle; başrollerinde Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, İlayda Ildır, Güven Çelebi, Edip Tepeli, Doğukan Polat ve Cemre Öktem’in rol aldığı Sefirin Kızı 38. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Star Tv’de seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan dizi son bölümlerde büyük değişiklikler yaşamış ve iki önemli oyuncusunu kaybetmişti. Son bölümde diziden ayrılan Gediz karakterinin yansımaları devam ederken diziye yeni katılan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün ise geçen haftanın ardından bu hafta tam olarak dizide yer alıyor. Artık hikayenin de değiştiği Sefirin Kızı seyirciye yeni hikayesini sunmaya hazırlanıyor. Sosyal medyanın en çok konuştuğu dizilerden olan Sefirin Kızı kaybettiği reytingleri yeniden kazanma kaygısıyla karşı karşıya ve bunda başarılı olmak zorunda. Aksi takdirde dizinin bu reytinglerle devam etmesi zor gibi görünüyor.

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv’nin başarılı yapımlardan olan Sefirin Kızı Pazartesi akşamlarının alternatif dizisi olmak için ve ilk beşte yer bulabilmek için elinden geleni yapıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde seyirciyi şoka uğratan bir gelişme olmuş ve dizinin sevilen karakterlerinden Gediz diziye veda etmişti. Bu ayrılığın ardından yeni hikaye ile diziye giren Tuba Büyüksütün ise seyirciye yeni bir umut aşılamış ve gelecek adına güven vermişti. Bu hafta yayınlanacak 38. Bölümde ise Sefirin Kızı yeniden bir başlangıç yapma planında.

Sefirin Kızı 38. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv2de ekrana gelen Sefirin Kızı yeni oyuncusu Tuba Büyüksütün ile yeni bir başlangıç yapma peşinde. Dizinin bu akşam yayınlanan bölümünde Sancar kulübede karşılaştığı gizemli kadının kim olduğunu merak etmeye başlamıştır. Aynı kadınla bir kez da karşılaşan Sancar gizemli kadının kim olduğunu araştırmaya başlar. bu durum son zamanlarda büyük yıkımlar yaşayan Sancar’ı az da olsa acılarından uzaklaştırıştır. Sancar bu gizemli kadını araştırmaya devam ederken farkında olmadan onu koruduğunu anlamıştır. Yine fırtınalı bir gecede Sancar ve Gizemli kadın kulübede baş başa kalırlar. İkili aralarındaki farklara rağmen ortak bir dertleri olduğunu fark ederler. Bu kez kulübede onları çok farklı bir gece beklemekledir. İkili ilk kez birbirini anlamaya ve konuşmaya başlamıştır. Bu arada Gediz’in yokluğu herkesi derinden etkilemektedir. Gediz’in öldüğünü öğrenen Melek ise bambaşka korkular yaşamaya başlar. Ancak Melek yaşadıklarını babasından saklamaya kararlıdır.

01-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar