Sefirin Kızı Neslihan Atagül'den samimi açıklamalar: Kadir'e hissettiklerimi tarife sığdıramam!

Sefirin Kızı Neslihan Atagül'den samimi açıklamalar: Kadir'e hissettiklerimi tarife sığdıramam!
Sefirin Kızı dizisinin güzel oyuncusu Neslihan Atagül katıldığı programda samimi açıklamalarda bulundu. Atagül eşi için "Kadir'e hissettiklerimi tarife sığdıramam!" dedi.

Güzel ve başarılı oyuncu Neslihan Atagül Doğulu Star Tv'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisiyle yeniden gönüllere taht kurdu. Koronavirüs salgını sebebiyle çekimlerine ara verilen Sefirin Kızı kaldığı yerden devam edecek ve dizi, hayranlarıyla yeni sezonda da buluşacak. Engin Akyürek'le birlikte Sefirin Kızı'nda başrol oynayan Neslihan Atagül özel hayatı ve evliliği ile de gündemde olan isimlerden. Ünlü oyuncu Atagül katıldığı programda kendisiyle ilgili yaptığı samimi açıklamalarla yeniden gündemde. Atagül o programda eşi Kadir Doğulu ile ilgili de duygusal ve içten açıklamalarda bulundu.

Neslihan Atagül'den samimi açıklamalar!

Neslihan Atagül Doğulu, NTV Bayram Ekranı'nda yer alan O Anın Hikayesi isimli programa katıldı. Burak Özcan'ın sorularını cevaplayan Atagül Doğulu, çocukluğu ve eşi ile ilgili açıklamalar yaptı. Güzel oyuncu eşi Kadir Doğulu ile ilgili 'ilk görüşte aşk mıydı?' sorusuna, "Kadir'e hissettiklerimi tarife sığdıramam" cevabını verdi.

Neslihan Atagül, Kadir Doğulu'ya olan duygularını anlattı!

Neslihan Atagül Doğulu eşi ile ilgili şunları söyledi; "İlk görüşte aşk diyemem ama şöyle bir bakmıştım ilk karşılaşmamızda. Bunu Kadir’e sorsanız hemen cevap verirdi. Ben ona hissettiklerimi tarife sığdıramam, haksızlık etmiş olurum. O, çok güzel hakkını veriyor bence. Ben onun merhameti, vicdanı, çalışma şekli, işine duyduğu saygı, herkese eşit mesafede duruşu beni hala çok etkiler. Kadir’e hissettiğim aşk bir şahsa indirgenemeyecek büyüklükte. Kadir’den öte gördüğüm, o ruh mu desem, o neyse ben ona aşığım. Şükür ki onunla yollarımız kesişmiş"

Neslihan Atagül: Borcumdan 3 gün evden çıkamadım

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül Doğulu çocukluğu ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Hem biraz yaramaz hem de sorumluluk sahibi bir çocuktum" diyen Neslihan Atagül, "Annem çalıştığı için genelde yalnız olurdum. Abimle çok zaman geçirdik. Bilardo ve langırt oynardık. Mahalledeki erkeklerle de oynardım. Misket borcumdan 3 gün evden çıkamadığım zamanları hatırlıyorum" ifadelerini kullandı. Neslihan Atagül oyuncu olmaya ise 8 yaşında karar verdiğini söyledi.

02-08-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar