Seksenler dizisinde kötü haber!

Seksenler dizisinde kötü haber!
Heyecanla beklenen Seksenler dizisinden izleyiciyi üzecek haber geldi. Herkesin merak ettiği o sorunun cevabı geldi. Ergun Plak yeni sezonda olacak mı?

Her bölümü heyecan ve büyük ilgi ile izlenen Seksenler dizisi verdiği 3 yıllık aranın ardından yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Seksenler'in yeniden yayınlanması izleyiciyi mutlu etti. Peki Seksenler'in yeni kadrosunda kimler var? Eski kadronun hepsi yeni kadroda olacak mı? En çok merak edilenler arasında ise 'Ergun Plak, Seksenler kadrosunda mı?', 'Serhat Kılıç yeniden Seksenler'de oynayacak mı?' gibi sorular oldu...

ERGUN PLAK'TAN SEKSENLER AÇIKLAMASI

Seksenler dizisindeki Ergun Plak rolü ile izleyicinin gönlüne taht kuran Serhat Kılıç'dan hayranlarını üzecek açıklama geldi. Seksenler dizisinin yeniden ekranlara geleceği haberinin ardından sonra en çok merak edilenler arasında 'Ergun Plak kadroda yer alacak mı?' sorusu yer alıyordu. Dizinin yayınlanmasına son anlar kala Ergun karakterine hayat veren başarılı oyuncu Serhat Kılıç'tan konu ile ilgili açıklama geldi. Serhat Kılıç'tan gelen bu açıklama Ergun Plak hayranlarını üzdü. Serhat Kılıç, çok net bir şekilde dizide yer almayacağını sosyal medya hesabından duyurdu. Oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Çok kıymetli ve vefalı “Seksenler” izleyicileri…

Yaklaşık beş yıl boyunca canlandırdığım Ergun Plak karakteriyle, benim de severek ve büyük keyif alarak parçası olduğum Seksenler dizisinin yeni bölümlerinde maalesef rol almıyorum. Bu tatli macera benim için üç yıl önce sona erdi.

Severek kucakladığınız ve zaman içinde kıymetli bir kahramana dönüştürdüğünüz ‘Ergun Plak’ karakteri, benim de oyunculuk kariyerimde unutulmaz bir tecrübe olarak kalacak emin olun.

İnanıyorum ki, “Seksenler” dizisi bunca yıldır istikrarla sürdürdüğü başarısını yeni bölümlerinde de yakalayacak ve bizleri gülümsetmeye devam edecektir. Hepinize keyifli seyirler dilerim.

Yeni projelerde farklı karakterlere hayat vermekle ilgili merakımı ve heyecanımı anlayışla karşılayacağınızdan hiç şüphem yok.

En içten sevgi ve selamlarımla…"

ÇAĞATAY DA KADRODA YOK!

Serhat Kılıç ile birlikte Çağatay karakterine hayat veren İlker Ayrık'ta bu yeni sezonda olmayacak. Dizinin yapımcısı Birol Güven, İlker Ayrık ile ilgili bir açıklama yaptı. Birol Güven, '“İlker Ayrık’a da çok teşekkür ederiz, okuma provasında buradaydı.Geldi, sohbet ettik. Orada şöyle bir problem var. Hikayemizde olmaması gerekiyor. Çağatay’ın mahallenin dışında olması gerekiyor ama her an gelebilir. Bazı karakterlerin de yokluğu gerekiyor hikayede. Herkes mahalle de ise sorun olabiliyor. Kurduğumuz mahallede, bazı kişilerin olmaması gerekiyor.İlk bölümlerde Çağatay yok ama konumuz nerede olacağı? Bir merakımızı da onun üzerine kuruyoruz ilk dakikadan. Çağatay da her an gelebilir, hiçbir engel yok. Hikayesi de öyle zaten.Merak ediyoruz, çıkıp gelmesini bekliyoruz” dedi.

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler