Selin Ciğerci’den Annelik Çıkışı!

Selin Ciğerci’den Annelik Çıkışı!
Ünlü medya fenomeni Selin Ciğerci’nin bir televizyon kanalında yaptığı samimi açıklamalar bir anda sosyal medya ve magazin basınında ilk sıralara oturdu. İşte o açıklamalar!

Ünlü isimlerin sosyal medya ve magazin basını üzerinden yaptığı tartışmalar zaman zaman gündemde ilk sıralarda yer alıyor. Ünlü medya fenomeni Selin Ciğerci ile Deniz Akkaya’nın yaşadıkları bu türden. Selin Ciğerci 6 yıllık birlikteliğin ardından Galatasaray’ın eski futbolcusu Gökhan Çıra ile 2019 yılında evlenen ünlü medya fenomeni Selin Ciğerci zaman zaman sosyal medya ve magazin basınında yaşadığı tartışmalarla gündeme geliyor. Son günlerde yine bir tartışmanın içinde olan ünlü fenomen Selin Ciğerci tartışmanın konusu annelik ve çocuk konusunda sert bir çıkış yaptı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda annelik konusundaki düşüncelerini dile getiren Selin Ciğerci “bu benim hayatım kimseyi ilgilendirmez” ifadelerini kullandı. İşte Selin Ciğerci’nin sosyal medyayı sallayan o açıklamaları!

Bu Benim Hayatım!

Galatasaray’ın eski futbolcusu Gökhan Çıra ile 1 yıllık evli olan ünlü medya fenomeni Selin Ciğerci’den annelik ve çocuk konusunda sert bir çıkış geldi. Anne olmak istediğini her fırsatta dile getiren Selin Ciğerci bir televizyon programına konuk oldu ve programda samimi açıklamalarda bulundu. Son günlerde Deniz Akkaya ile annelik konusunda gerilim yaşayan Selin Ciğerci’nin bu sert çıkışı sosyal medya ve magazin basınında bir anda gündem oldu. Selin Ciğerci katıldığı televizyon programında “Ben anne olacağım eşimde baba olacak. Biz yurtdışıyla alakalı bir süreçteyiz, hiç kimseyi ilgilendirmez. Taşıyıcı anne için suç dendi o oldu bu oldu ben evlatlık da alıyor olabilirim. Belki eşim beni yurt dışında aldattı çocukları aldı getirdi iki gözyaşı dökerim alırım çocukları yine” ifadelerini kullandı.

Eşime Kadınlar Mesaj Atıyor!

Selin Ciğerci programda yaptığı açıklamalar sonrası pek çok yorum alırken pek çok takipçisinden de destek aldı. Herkes tarafından konuşulmaya başlanan Ciğerci’nin açıklamaları ise şöyle devam etti. Eskiden yengesinin kızı doğuruyordu teyzesinin çocuğuna veriyordu. Yengemin kızı doğurdu bana verdi sana ne… Bitti gitti” ifadelerini kullandı. Selin Ciğerci ayrıca “eşime kadınlar mesaj atıyor. Eşime asılan çok kadın var. Kadınlar sürekli eşime beni kötülüyor” ifadelerini kullandı. Selin Ciğerci ve Deniz akaya son günlerde çocuk ve annelik konusunda tartışmalar yaşıyorlardı.

05-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar