Sen Anlat Karadeniz 27 Mart Çarşamba Günü Neden Yok?

Sen Anlat Karadeniz 27 Mart Çarşamba Günü Neden Yok?
ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 27 Mart Çarşamba akşamı yayınlanmayacak mı? Dizinin yeni bölümü neden yok? Yeni Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Osman Sınav’ın hem yapımcı hem yönetmen koltuğunda oturduğu Sinegraf tarafından yapılan ve Senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem ikilsi tarafından kaleme alınan fenomen Dizi sen Anlat Karadeniz ATV ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. İkinci sezonunda olan ve 46. Bölümü yayınlanacak olan çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Sen Anlat Karadeniz Dizisi’nin 27 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak 46. Bölümünün ATV yayın akışında yer almaması Sen Anlat Karadeniz’in hayranlarını şaşkınlığa uğrattı. Canlıtv olarak dizinin 27 Mart akşamı neden yayınlanmayacağını merak eden takipçileri için araştırdık.

Sen Anlat Karadeniz 27 Mart Çarşamba Akşamı Neden Yok?

ATV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve seyirci tarafından merakla beklenen Sen Anlat Karadeniz 27 Mart Çarşamba Akşamı yayınlanacak 46. Bölümünün yayınlanmayacağı açıklandı. Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Osman Sınav tarafından yapılan Sen Anlat Karadeniz’in neden yayınlanmayacağı sosyal medyada merak konusu oldu. Dizinin yayınlandığı ATV’nin yayın akışına bakıldığında Sen Anlat Karadeniz dizisinin yayın saati olan saat 21:00'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gündem Özel programının olduğu görülüyor. 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ATV ekranlarında seçimle ve gündemle ilgili soruları yanıtlayacağı Gündem Özel Programının olması dolayısıyla sevilen dizi Sen Anlat Karadeniz’in 46. Bölümü ekranlara gelemeyecek. Dizinin hayranlarının merakla beklediği Sen anlat Karadeniz’in 46. Bölümünün ise 3 Nisan Çarşamba günü yayınlanacağı açıklandı.

Sen Anlat Karadeniz Son Bölümde Neler Yaşandı?

Sen Anlat Karadeniz’in yayınlanan 45. Bölümünde Vedat'ın öldüğünü öğrenen Nefes o yaşarken söyleyemediklerini Vedat'ın mezarında dile getirir. Geçmişi geride bırakmaya kararlı olan Nefes ve Tahir, artık tüm hesapları kapatıp yeni bir hayata başlamaya hazırdır. Öbür taraftan ise Saniye kırıp döktüklerini onarmaya karar verir. Bunun için af dilemeye Nefes'ten başlayan Saniye sonunda evlatlarını bağrına basar. Nazar ve Murat'ın düğünü yapılır. Babası Cemil tarafından kapıya konan Nazar'ın, artık Murat'tan başka kimsesi yoktur. Düğünde yaşanan beklenmedik olay ise herkes için büyük sürpriz olur... Çarşamba günlerinin vazgeçilmezlerinden olan ve Sen Anlat Karadeniz’in 46. Bölümünde ise neler olacağını, Nefes’le Tahir’in artık mutlu olup olamayacağını merak eden seyirci bir hafta daha beklemek zorunda kalacak.

27-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar