Sen Anlat Karadeniz’de ayrılık

Sen Anlat Karadeniz’de ayrılık
Sık sık oyuncu ayrılığı haberleriyle gündeme oturan Sen Anlat Karadeniz’de ayrılık, bu sefer kiminle gerçekleşti? Sevilen dizinin yeni yönetmeni hangi deneyimli isim oldu?

ATV ekranlarında imkansız aşkı konu edinen Sen Anlat Karadeniz dizisi sevenlerini bir kez daha şaşırttı. Sık sık oyuncu ayrılığı haberleriyle gündeme oturan Sen Anlat Karadeniz’de ayrılık, bu sefer kiminle gerçekleşti? Sevilen dizinin yeni yönetmeni hangi deneyimli isim oldu? Şimdi detaylara bakalım.

Sen Anlat Karadeniz’de ayrılık

Atv'de bir Karadeniz şirinliğinde yayınlanan Sen Anlat Karadeniz’de bu sefer yönetmen ayrılığı gerçekleşti. Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu gibi genç isimlerin başrolünde olduğu dizinin rejisi neredeyse tamamen değişti. Osman Sınav ve Yusuf Ömer Sınav'la birlikte görev yapan Emre Kabakuşak da birinci sezonun bitmesiyle görevden ayrıldı. Önümüzdeki sezon Sen Anlat Karadeniz'in rejiliğinde tecrübeli yönetmen Veli Çelik olacak. Dizi haberlerinin duayeni İnternethaber’den aldığımız habere göre Sen Anlat Karadeniz dizisi yeni sezona dört bölüm stoklu başlayacak.

Veli Çelik’i Tanıyalım

1971 Erzincan doğumlu yönetmen, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi televizyon bölümü mezunudur. 1991’de Telesine Reklam’da amatör olarak televizyon dünyasına adım atan Veli Çelik, “Ateş Üstünde Yürümek” (1991) ve “İki Kadın” (1992) filmlerinde yardımcı yönetmenlik yaparak tecrübe kazandı. Bir ara Sinan Çetin’in de yardımcılığını yapan Veli Çelik, “Sinevizyon”, “Orta Sayfa Kızları” ve “Sahra” adlı üç televizyon programını yönetti. İstanbul Üniversitesi’nde sinamografi öğretmenliği yapan başarılı yönetmen halen bu mesleğini sürdürmektedir. Ay Işığında Saklıdır filmi ona “En iyi yönetmen”  ödülünü kazandırdı. 1998-2001 yılları arasında yayınlanan “Sıcak Saatler” adlı dizinin yönetmenliğini yaptığını da ekleyelim. Kendisine canlı tv olarak Sen Anlat Karadeniz dizisinde başarılar diliyoruz.

Sen Anlat Karadeniz’in Finali nasıl bitmişti?

Atv ekranlarında sezona geç başlayan ama sıcak konusu nedeniyle tutunan Sen Anlat Karadeniz dizisi 21. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Kötü karakter Vedat’ın Ceylan’ı da alıp kaçması bardağı taşıran son damlaydı. Vedat’ın tekrar Nefes’in peşine düşeceğini hisseden Tahir, Yiğit ve Nefes’i Rusya’ya göndermeyi düşünür. Üstelik abisi Mustafa’nın hapse girmesiyle iyice çıkmaza giren Tahir, Nefes ve Yiğit’i kararını netleştirir. Nefes ve oğlu Yiğit’i en güvendiği insan olan askerlik arkadaşı Ali ile Rusya’ya gönderecektir. Hazırlıklara başlayan Tahir’in bir planı daha vardır. Abisini hapisten çıkarmak ve bir an önce Rusya’ya sahip çıktığı ikilinin yanına gitmektir.

Sen anlat Karadeniz’in konusu

Nefise ve Tahir imkansız bir aşkın pençesine düşmüş iki gençtir. Kaderin bir araya getirdiği iki delişmen gönül, tepkilere ve nefes nefse bir maceraya girerler. Geçmişte para karşılığı satıldığı Vedat tarafından sürekli zulüm gören Nefes son kaçış denemesinde başarılı olur ve çocuğu Yiğit’le kendini Tahir’in şefkatli kollarında bulur. Tahir’le yolu kesişen Nefes artık Tahir’in korumasındadır. Bu durum en başta Tahir’in ailesi tarafından tepkiyle karşılanır. On altı yaşından belli kapatıldığı evde, sekiz yıl  Vedat Sayar’ın karısı hatta kölesi olmaya mecbur bırakılan Nefes’i hayata bağlayan tek şey yedi yaşındaki oğlu Yiğit’tir. Sekiz senedir gördüğü şiddete direnen talihsiz kadın bulduğu her fırsatta oğluyla kaçma girişiminde bulunur. Lakin girişimlerin sonucu artan şiddet olur. Son kaçma girişimi Tahir Kaleli ile karşılaşmasını sağlar ve umuda yeniden tutunur.

10-07-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar