Sen Anlat Karadeniz'in kötü adamı Vedat, Çukur'a mı katılacak?

Sen Anlat Karadeniz'in kötü adamı Vedat, Çukur'a mı katılacak?
Sen Anlat Karadeniz'de 'Vedat' karakterine hayat veren Mehmet Ali Nuroğlu'nun Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi 'Çukur'a katılacağı iddia edildi. Peki iddialar doğru mu?

Ay Yapım tarafından Show TV için hazırlanan, Pazartesi günlerinin en çok izlenen dizisi 'Çukur' hikayesi ve oyuncu kadrosuyla başarılarına başarı eklemeye devam ediyor. İki sezondur ilgiyle takip edilen diziye atv'nin sevilen dizisi 'Sen Anlat Karadeniz'in kötü adamı 'Vedat'a hayat veren Mehmet Ali Nuroğlu'nun katılacağı iddia ediliyor. Peki bu iddialar doğru mu?

MEHMET ALİ NUROĞLU ÇUKUR'A KATILACAK MI?

Atv ekranlarının en başarılı dizilerinden biri olan 'Sen Anlat Karadeniz'de 'Vedat' karakterine hayat veren Mehmet Ali Nuroğlu geçtiğimiz günlerde dizide senaryo gereği ölerek diziden ayrılmıştı.

Hem 'Vedat' karakteriyle, hem de daha önce hayat verdiği "kötü adam" karakterleriyle başarısıyla kendini kanıtlamayı başaran oyuncu dizilerin aranan yüzü olmayı başardı.

Nuroğlu'nun Çukur'a katılıp katılmayacağı henüz belirsizliğini korurken, Çukur dizisinde 'Çeto' karakterine hayat veren Erkan Avcı'nın diziden ayrılması da iddiaları güçlendirdi.

Medyada yer alan haberlere göre, Mehmet Ali Nuroğlu'nun Çukur'a dahil olmasıyla birlikte 'Karakuzular' ile bağlantısı olan bir karaktere hayat verecek ve 'Koçovalı' ailesinin yeni düşmanı olacak.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur'un son bölümünde; Mahsun, Koçovalılar sayesinde gerçek anne ve babasını buldu. Babasıyle yüzleşen Mahsun, annesini görmeye gidecekti ki, Çeto, Mahsun'a herşey Koçovalıların bir oyunu olduğunu söyledi. Çeto'nun sözlerinin ardından babasının verdiği adrese giden Mahsun, adresteki evden Selim ve Sena'nın çıktığını görünce Çeto'nun söylediklerine inandı. Ancak Koçovalılar Mahsun'a yalan söylemiyorlardı.

Öfkeden deliye dönen Mahsun, evin kapısını çaldı ve babasını bıçaklayarak öldürdü. Annesini gördükten sonra Çeto'nun kendisine yalan söylediğini anlayan Mahsun, kahrolmuş bir vaziyette evden ayrıldı.

SHOW TV CANLI İZLE

Yaptıklarının pişmanlığını yaşayan Mahsun, ormanlık bir alanda soluklanırken, beyfendi yanına geliyor ve yeni başlangıç yapması gerektiğini söylüyor.

Diğer yandan, beyfendiyle iş birliğinde olan Remzi, Çeto'ya Mahsun'un öldürüldüğünü söylüyor. Öfkenden deliye dönen Çeto, Koçovalılardan Mahsun'un intikamını almak için yola koyuluyor. Tüm aileye farklı mekanlarda eş zamanlı baskınlar yapan Karakuzular, Çukur'un işbirliği neticesinde bu baskınlardan büyük kayıplar veriyor.

Dizinin final sahnesinde Çeto, Yamaç tarafından köşeye sıkıştırılıyor. Herkes Çeto'yu Koçovalıların öldürmesini beklerken, aracıyla ara sokakta beliren Mahsun, oracıkta Çeto'yu öldürüyor. İzleyiciyi şok eden nokta da bu sahnede yaşanıyor. -Mahsun'un yanındaki kişi Sena'dır.

27-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar