Sen Anlat Karadeniz’in Saniye’si Nurşim Demir’in Yeni Dizisi Belli Oldu!

Sen Anlat Karadeniz’in Saniye’si Nurşim Demir’in Yeni Dizisi Belli Oldu!
Atv ekranlarında yayınlanan ve final yapan Sen Anlat Karadeniz'in başarılı oyuncusu Nurşim Demir hiç dinlenmeden sete çıkıyor. Nurşim Demir Hangi dizde rol alacak? İşte cevabı!

Atv ekranlarında üç sezon süren ve bu akşam (13.11.2019 Çarşamba) final bölümüyle ekrana gelecek olan sen anlat Karadeniz’in oyuncuları geçtiğimiz günlerde biten çekimlerin ardından hüzünlü bir vedayla hem birbirlerine hem de üç sezondur süren dizilerine veda etmişlerdi. Sinegraf tarafından hazırlanan ve usta yapımcı Osman sınav tarafından yapımcılığı üstlenilen dizide birbirinden usta oyuncular görev yapmıştı.

Dizinin çekimlerinin bitmesi ve final yapmasıyla birlikte bir süre için dinlenmeye çekilen ekip ve oyunculardan dinlenmeden setlere dönecek olanlarda var. Bunlardan biri de Sen Anlat Karadeniz’in huysuz ama sevimli karakteri Saniye karakterini canlandıran yılların tecrübesi Nurşim Demir yakında Tv 8’de ekrana gelecek olan Evim Dizisi’ne transfer oldu. İşte detaylar!

Nurşim Demir’in Yeni Dizisi Evim Oldu!

Yapımcılığını OG Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu ve senaryosu Eylem Canpolat tarafından kaleme alınan Evim Dizisi Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşacak. Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir, Fatih Koyunoğlu ve Ayça Erturan’ın rol aldığı Evim Dizisi’nin hazırlıkları hızla sürerken dizi yeni oyuncularla kadrosunun son halini de vermeye çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı’nın 2 ay içerisinde başlayacak diyerek müjdeyi verdiği dizinin çekimlerinin yakında başlaması bekleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosuna Nurşim Demir’in de dahil olmasıyla dizi iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Usta oyuncunun İbrahim Çelikkol’un canlandıracağı Mehdi karakterinin annesi rolünde oynayacağı gelen haberler arasında. Gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkılarak çekilecek olan Evim’de Mehdi ve Zeynep’in zorluklarla sınanan aşk hikayesi ele alınacak.

Nurşim Demir Kimdir?

Tecrübeli oyuncu Nurşim Demir 29 Mayıs 1952 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarında tiyatro eğitimini tamamlayan oyuncu bir dönem İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda görev yapmış ve pek çok tiyatro oyununda rol almıştır. Oyuncu ilk olarak Aşka Sürgün adlı diziyle oyunculuk macerasına başlamıştır. Oyuncu daha sonra Bitmeyen Şarkı, O Hayat Benim, No:309 gibi dizilerin yanı sıra Beyaz Melek isimli sinema filminde de rol almıştır. Oyuncu son olarak Sen Anlat Karadeniz adlı dizide Saniye karakterini canlandırmıştır.

13-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar