Sen Çal Kapımı 5. Bölüm İzle! (12 Ağustos Çarşamba)

Sen Çal Kapımı 5. Bölüm İzle! (12 Ağustos Çarşamba)
Sen Çal Kapımı 5. Bölüm İzle; Başrollerini Kerem Bursin ve Hande Erçel'in paylaştığı Sen Çal Kapımı son bölüm ile bu akşam Fox Tv ekranlarında!

Sen Çal Kapımı 5. Bölüm İzle 2020'nin yaz aylarına bomba gibi düşen ve çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni Fox TV'nin başarılı yapımlarından biri olan Sen Çal Kapımı 5. bölüm ile bu akşam sevenleri ile buluşacak. Başrollerini Kerem Bursin, Hande Erçel, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Anıl İlter ve Melisa Döngel gibi başarılı oyuncuların yer aldığı romantik komedi dizisinde bu akşam sahte nişan ortaya çıkacak mı? Kıskançlıktan deliye dönen Selin Serkan ve Eda'nın oyununu bozacak mı? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de Fox TV'de. Sen Çal Kapımı son bölüm izlemek için bağlantına linkine haberimizden ulşabilirsiniz. 

SEN ÇAL KAPIMI 5. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hande Erçel ve Kerem Bursin'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde bu akşam, fırtınalar kopacak. Serkan ve Eda birlikte yaşıyorlarmış izlenimi vererek Selin'i daha da delirtmek için küçük bir sahte yemek düzenlerler. Fakat beklenmedik şekilde bu yemeğe Eda'nın halasıda dahil olur. Aydan Hanım, Serkan, Eda, Selin, Ferit ve Eda'nın halası Ayfer Hanım birlikte yemek yerken, Kıskançlıktan gözü dönen Selin evi karıştırmak isterken SErkan'ın köpeğinin getirdiği nişan sözleşmesi ortaya çıkar. Aralarında kısa bir bedensel çatışma yaşayan Eda ve Selin soluğu elinde yırtık bir sözleşme ile yemek masasında alır. Zaten gerçekten birbirlerine ilgi duymaya başlayan çift durumu çok daha aşık ve Serkan'ın kontrolcü tutumunu bahane ederek, kafalarda bir soru işareti de bırakarak toplamaya çalışır. 

Selin bu ifşa olmuş nişanın ardından büyük bir ayrılık beklese de tam tersine Antalya'da gerçekleşecek şirket toplantısında yatırımcının iknaya ihtiyacı vardır. Serkan bu iş toplantısına eda ile giderek yatırımcının eşi ile aralarındaki buzları eritmeye niyetlenirler. Bilmedikleri başka birşey olur ki Eda ve Serkan Antalyanın sıcak havasında aşklarını kalplerine ılık ılık akıtmaya başlarlar. Başbaşa antalyanın güzelliklerini gezerken birbirlerinin güzelliklerine kapılmaya başlarlar. 

Aydan hanım ise gerçek olmasından korktuğu Serkan ve Eda aşkına engel olmak için neler yapacak? Serkan ve Eda'nın birlikte tatil yaptığını gören Selin, Ferit'e kıskançlık krizlerini nasıl anlatacak? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de Fox TV'de. Sen Çal Kapımı 5. Bölüm ful izlemek için detaylar haberimizde. 

İyi Seyirler. . .

12-08-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar