Seni Çok Bekledim 6. Bölüm izle

Seni Çok Bekledim 6. Bölüm izle
Seni Çok Bekledim 6. Bölüm İzle! Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölüm ile 5 Mart Cuma akşamı sizlerle. Detaylar haberimizde!

Seni Çok Bekledim 6. Bölüm İzle;Cuma akşamlarının beklenen dizisi Seni Çok bekledim 5 Mart Cuma günü 6. yeni bölümile Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlunun paylaştığı, Star Tv ekranlarında yayınlanacak Seni Çok Bekledim yeni bölümü ile bu akşam tekrar seyirci karşısına çıkıyor. İlk bölümde beklenen ilgiyi henüz sıralamada göremedi.Yeni bölüm için merak ve heyecan zirvede. Başarılı oyunculukları ile bilinen iki başarılı oyunucunun yüreklerde taht kuracağı bu dizi aynı zamanda yüksek oranlı izlenme kapasitesine sahip olması ileriki bölümlerde beklenen hedeflerin ilk sırasında. Sadece başrollerinde değil dizinin geride kalan oyuncuları yapım ekibi, ışıkcısından yönetmenine büyük emek ve fiyatlarla hazırlanan bu dizinin 6. bölümünü yüksek kalitede izlemek için aradığınız linki sizler için hazırladık. 

Dizininson bölüm canlı ve ful Hd kalitesinde internet ortamında izlemek ve dizinin bölümleri, kadrosu, gelecek bölümde neler olacağını öğrenmek için detaylı bilfgiler haberimizde. İşte Seni Çok Bekledim yeni bölüm yayın linkimiz. Yukarıdaki butonu kullanarak linke ulaşım sağlayabilirsiniz. İyi Seyirler. . . 

SENİ ÇOK BEKLEDİM 6. BÖLÜM İZLE!

Star Tv ekranlarında son bölümü 5 Mart Cuma akşamı yayınlanacak Seni Çok bekledim dizisi bu akşam görücüye çıkıyor. Başrollerinde Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar yer alıyor. Yönetmenliğini Şahin Altuğ'un üstlendiği Seni Çok Bekledim dizisinde çekimler Erzincan, İstanbul ve Katar'da sürdürülürken dizinin konusu ise şöyle; 

Erol Selo'nun saldırısına uğramış hiç direnmemişti. Şİmdi hastanede yaşam savaşı verirken Kadir'in tek istediği Selo'yu polis'e etmektir. Ayliz babasını bulma umudu ile didik didik araştırma yaparken karşılaştığı gerçek onu şok eder. Bunca yıldır varlığından haberdar olmadığı bir ikiz kardeşi vardır. Annesi ile yüzleştiğinde alacağı cevabı çok merak eder. 

Selo ise ERol'u buçakladıktan sonra artık kaçaktır. Fakat tek başına değildir. Oğlu ile uzaklara gitme planları yaparken onu bekleyen süpriz nedir? 

05-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar