Disney Plus’ın yayın tarihi ve ücreti açıklandı

Disney Plus’ın yayın tarihi ve ücreti açıklandı
Güçlü isimlerle anlaşma yapan Disney Plus'ın Türkiye'de yayına başlayacağı tarih açıklandı. Disney Plus’ın yayın tarihi ve aylık ücretinin ne kadar olacağı belli oldu.

Etkisi ve izlenme oranı her geçen gün artan dijital platformlar birçok ülkede dizi sektörünü ele geçirdi. Dünyaca ünlü dijital platformlar olan Disney Plus, Netflix, HBO Türkiye'de faaliyet göstermeye başlıyor. Netflix'in girdiği Türkiye pazarına HBO ve Disney Plus da dahil olmak üzere. Disney Plus Türkiye yayınları için anlaşmalar sağlamış ve güçlü oyuncuların olduğu projelerin hazırlıkları başlamıştı. Yaz aylarında yayına başlaması planlanan Disney Plus'un yayın tarihi açıklandı. Uluslararası dev bir platform olan Disney Plus Türkiye'de yayına 14 Haziran 2022 tarihinde başlayacak. Disney Plus'ın da sektöre dahil olması dizi ve sinema dünyasına farklı bir heyecan getirdi.

Disney Plus ücreti ne kadar?

Dijital platform Disney Plus birçok iddialı proje ile yayına başlamaya hazırlanıyor. Sinema ve dizi dünyasının en sevilen isimlerini kadrosuna toplayan Disney Plus 14 Haziran'da yayına başlıyor. Disney Plus heyecanla beklenirken platformun ücreti de merak ediliyordu. Aylık abonelik sistemi ile izlenebilen Disney Plus'un ücreti de belli oldu. Disney Plus Türkiye yönetiminden yapılan açıklamada aylık ücretin 34,99 TL olduğu ve yıllık abonelik ücretinin ise 349, 99 TL olduğu açıklandı. Disney Plus'la (Disney +) dünyanın en ünlü yapımlarından oluşan binlerce saatlik içerik 42 farklı ülkede, 11 yeni bölgede ve bu yaz 14 Haziran'dan itibaren Türkiye'de seyirciyle buluşacak.

Disney Plus'ta hangi yerli yapımlar olacak?

Disney Plus'un Türkiye'de de yayına başlamasıyla birçok ünlü stüdyo tarafından hazırlanan binlerce yabancı içerik seyirciyle buluşacak. Türkiye pazarına giren Disney Plus birçok ünlü oyuncu ile de yerli içerikler için anlaşma salamıştı. Yerli yapım şirketleri de bu dev platformda olmak için birçok proje hazırladı. Bu projelerden bazıları yakında seyirciyle buluşacak. Biçrok başarılı oyuncu ise Disney Plus'la anlaşma sağladı. Disney Plus için hazırlanan yerli içeriklerden bazılarında yer alacak oyuncular şöyle;

·         Halit Ergenç (Nomen)

·         Can Yaman (El Turco)

·         Engin Akyürek (Kaçış)

·         Demet Özdemir (Dünya İle Benim Aramda)

·         Aras Bulut İğnemli (Atatürk)

·         Hafsanur Sancaktutan (Dünya İle Benim Aramda)

·         Pınar Deniz (Star)

·         Hande Erçel

·         Eda Ece

·         Aslı Enver

·         Şahan Gökbakar

·         Cansu Dere

·         Yılmaz Erdoğan

·         Burak Deniz

29-03-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar