Serenay Sarıkaya’dan çok sert tepki: Yeter!

Serenay Sarıkaya’dan çok sert tepki: Yeter!
Ünlü oyuncu Seranay Sarıkaya bir süredir beraber olduğu komedyen Cem Yılmaz'la ilişkisi hakkındaki haberlere ateş püskürdü. İddialara sert tepki veren Sarıkaya 'Yeter' dedi.

Ekranların güzel oyuncularından biri olan Seranay Sarıkaya son günlerde ünlü komedyen Cem Yılmaz'la yaşadığı ilişkiyle gündemde. Sarıkaya ilişkisi hakkında çıkan haberler karşısında sessizliğini bozdu ve yapılan haberlere çok sert tepki verdi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Sarıkaya, "Bu da şiddetin başka bir türü değil mi? Yeter…" dedi.

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya hakkındaki iddialar

Kadına yönelik şiddet olayları son günlerin en çok konuşulan konularından biri. Ünlüler dünyasında da büyük bir etki oluşturan bu durumun son örneği ünlü oyuncu Ozan Güven'le sevgilisi Deniz Bulutsuz arasında yaşandı. Gündeme bomba gibi düşen olay haftalardır gündemin en çok konuşulan konularından biri oldu. Komedyen Cem Yılmaz'ın da yakın arkadaşı olan Ozan Güven sevgilisi Deniz Bulutsuz'a uyguladığı şiddet sebebiyle mahkemelik oldu. Herkes tarafından tepki gösterilen olayda Ozan Güven için 13,5 yıl hapis cezası isteniyor. Medya, sanat ve magazin dünyasından olaya çok sayıda tepki gelirken tartışmalar Cem Yılmaz'ın üzerinden de devam etti. Cem Yılmaz, Ozan Güven arkadaşı olduğu yeterince tepki vermemekle suçlandı.

Serenay Sarıkaya sessizliğini bozdu!

Ozan Güven- Deniz Bulutsuz arasında yaşanan darp ve şiddet olayı Cem Yılmaz'la ilişkisi olan Serenay Sarıkaya'da yansıdı. Yaşanan olaya Cem Yılmaz'ın sesiz kalması eleştirilere sebep olmuştu. Serenay Sarıkaya'nın da bu sebeple Cem Yılmaz'la ilişkisini bitirdiği şeklinde haberler yapılmıştı. Ünlü oyuncu Sarıkaya ise hakkında yapılan haberlere karşı sessizliğini koruyordu. Ortaya atılan iddialara dayanamayan Sarıkaya İnstagram hesabından sert bir açıklama yayınladı.

Yahu insanın bu kadar üstüne gelinmez ki!

Seranay Sarıkaya hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi ve şunları yazdı; "Yahu insanın bu kadar üstüne gelinmez ki! Sesi çıkmıyor diye bu kadar da ileri gidilmez ki artık!!! Üstelik sonu gelmiyor, bitmiyor, bitmiyor. Daha birini iyileştiremeden, daha da serti zaten hazırda bekliyor. "Bu mesleği seçmenin bedellerinden", "olacak o kadar ünlüsün", "isminin olduğu her şey çok okunuyor", "dikkat çekiyor", "sesimizi çıkarmayalım büyümesin" deniyor. Kabul etmiyorum!!... Sınırı aşalı çok oldu! Ne kolay oldu insanların hayatına iftiralar atmak, sınır, etik, ahlak bilmeden saldırmak… Ben her iftiraya yok öyle değil diyemem ki. Bu ne kadar yorucu…"

"Ama özellikle sosyal medyada bir sesin, varlık belirtin yoksa, sanki bütün varsayımlar gerçekmiş gibi bir de senelerce üzerine yapılşıyor. Bir süre sonra senin başkaları tarafından bilinen kimliğin haline geliyor bütün bu saçmalık. Ben bunların hiç biri değilim ki… Ben de bir insanım benim de duydularım var. Sanatçı kişiliğim sebebiyle neden hep bir entrika olmak zorunda ismimin geçtiği her konuda. Neden beni ilgilendirmeyen konuların da ana kahramanı olmak zorundayım?"

"Bunun usturuplu, ahlaklı bir yolu yok mu yahu? Halbuki her şeyim ortada, bir gizemim de yok ki. İşlerin ortada, duruşum ortada, ne yaşadığım belli, neye inandığım belli, neyi temsil ettiğim belli, neyin arkasında durduğum belli. Buna rağmen; seni olduğun gibi asla yansıtmayan varsayımların bir tezahürü olduğun yanılsamasına herkesin delilercesine inanma istediği neden?... Bu çok eskide kalmadı mı artık?... Güzel olanı değil de kötü olanı, yanlış olanı çoğaltmak mı güzele, iyiye taşıyacak bizi? Bu da şiddetin başka türlüsü değil mi? Yeter…!!!"

13-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar