Serkan Kuru Gönül Dağı’nı Anlattı

Serkan Kuru Gönül Dağı’nı Anlattı
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve 2. sezonunu açan Gönül Dağı’na Doktor Kenan olarak katılan Serkan Kuru diziyi ve karakterini alattı.

TRT 1 ekranlarında geçen sezon başlayan ve sezonun ve kanalın flaş yapımlarından biri olan Gönül Dağı yeni sezonu açtı. Reytinglerde gün birincisi olma başarısını gösteren ve bir bozkır hikayesi olarak öne çıkan yapım Anadolu’da bozkırın ortasında bir kasabada yaşayan ve umutlarını ayakta tutabilmek için ellerinden geleni yapan, yenilen ama yıkılmayan insanların hikayelerini anlatıyor. Dizi kavgadan gürültüden, silahtan uzak sade bir hikayeyi seyirciye sunarken aynı zamanda bu hikayenin herkesin yaşadığı bir hikaye olması dikkat çekiyor. Sade ama umut vadeden ve hayalleri ayakta tutan bir hikaye olan dizi bu sezonun da iddialı yapımlarından biri. Dizide birbirinden genç ve usta isimler yer alırken dizinin kadrosuna bu sezon genç ve başarılı bir isim olan Serkan Kuru dahil oldu. Serkan Kuru’nu dizide Doktor Kenan karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Doktor Kenan Kimdir?

11 Eylül Cumartesi akşamı sezonu açan ve yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelen başarılı dizi Gönül Dağı’nda yeni bir oyuncu dikkatleri çekti. Dizide genç bir ekibin ve onların ailelerinin, aşklarının ve hayallerinin hikayesi anlatılırken diziye yine aynı onlar gibi bir isim dahil oldu. Doktor Kenan dizide anlatılan Gedelli kasabasına tayin olurken onu nelerin beklediği ise bilinmiyor. Doktor Kenan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Serkan Kuru karakteri anlatırken “Kenan soğukkanlı bir insan, mantığıyla hareket ediyor. Onda asla duygulara yer yok. Fakat Gedelli’nin havasından, suyundan mıdır, ya da tanıştığı insanların ona karşı olan davranışlarından mıdır bilinmez Kenan’ın da kalbi yumuşayacak. Babası da kendisi gibi doktor olan Kenan ailenin tek çocuğudur. Ailesi tarafından büyük bir hassasiyetle büyütülmüştür. Her açıdan donanımlı olan Kenan’ın içinde çocukluğundan beri anlam veremediği bir boşluk ve kaynağını bir türlü bilemediği rüyaları vardır” ifadelerini kullandı.

Amcaoğulları İle Neler Yaşayacak?

Serkan Kuru’nun canlandırdığı Doktor Kenan kasabada yaşayan ve dizinin ana kahramanları olan üç amcaoğu olan, Taner, Ramazan ve Veysel’le neler yaşayacak şimdiden merak edilmeye başlandı. Serkan Kuru bu konuya değinirken “amcaoğulları gerçekten harika işler çıkarıyorlar. Amcaoğullarına hayat veren oyuncu arkadaşlarım Gönül Dağı projesini gönüllerinde de başka yere, büyük bir başarıya taşımışlar. Ne diyebilirim ki umarım Kenan da bu üçlünün her anlamda yanında yer alır ve bir işin ucundan da o tutar. Onlarla beraber oynamak çok keyifli olacaktır” ifadelerini kullandı. Gönül Dağı her hafta cumartesi akşamları TRT 1’de seyirciyle buluşuyor.

12-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar