Kırmızı Oda’ya İki Ünlü İsim Katıldı

Kırmızı Oda’ya İki Ünlü İsim Katıldı
Tv 8 ekranlarının başarılı yapımlarından Kırmızı Oda yeni sezonu 17 Eylül Cuma akşamı açıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna iki usta isim daha dahil oldu.

Yeni sezonu önümüzdeki hafta Cuma akşamı açacak olan geçen sezonun flaş yapımlarından Kırmızı Oda yeni bölüm çekimlerini devam ettiriyor. Dizi bölümlük hikayelere seyirciyle buluşsa da aslında bir bölüm en az 10 bölüm devam ediyor ve bu yönüyle de aslında dizide rol alacak bölüm oyuncuları çok önem kazanıyor. Geçen sezon birbirinden ünlü isimlerle çalışan Kırmızı Oda’nın yapım şirketi OGM Pictures bu sezonda aynı yöntemle yola çıktı. Dizide rol alması planlanan oyuncularla görüşmeler devam ederken şu ana kadar birçok ünlü ve başarılı isimle anlaşma sağlandı. Dizi yeni yayın döneminin ilk bölümünde üç hikayeyi birden seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Dizi yeni bölümde yayınlayacağı hikayelerin ana kahramanlarının yanında onların hikayelerinin itici gücü olacak kahramanlarla anlaşmalar ise devam ediyor. Diziye iki yeni usta isim katıldı.

Kırmızı Oda Güçleniyor

Tv 8 ekranlarının geçen sezon yayınlanmaya başlayan ve bir anda ekranlarının en çarpıcı yapımlarından olan ve OGM Pictures yapımı Kırmızı Oda bu sezonda kanalın en iddialı yapımlarından biri. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından televizyona uyarlanan dizi yeni sezona hazırlanırken birçok yeni oyuncuyla anlaşma sağladı. Dizide rol alacak olan iki yeni isim daha yapım şirketi tarafından duyuruldu. Dizide rol alacak usta oyuncu Nihal Yalçın’ın annesini canlandırması için Rozet Hubeş ve son olarak Ramo’da rol alan başarılı ve usta isim Burak Demir Kırmızı Oda’ya dahil oldu. Dizide rol alacak diğer oyuncular ise Ayça Bingöl, Nihal Yalın, Başak Daşman ve İlayda Alişan oldu. Kırmızı Oda sezonun ilk bölümüyle 17 Eylül Cuma akşamı Tv 8 ekranlarında.

Burak Demir Kimdir?

Son olarak Ramo’da rol alan başarılı ve uta oyuncu Burak Demir 3 Kasım 1978 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Bilkent Üniversitesinde oyunculuk eğitimi almıştır. Okuldan mezun olduktan sonra pek çok yapımda rol alan usta oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Ramo

-          Bizim Evin Halleri

-          Kanlı Düğün

-          İffet

-          Genco

-          Bu Kalp Seni Unutur mu

-          Denizden Gelen

-          Farklı Desenler

-          Muhteşem Yüzyıl

-          Bizim Okul

-          İnadına Yaşamak

-          Arıza

12-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar