Servet Pandur Bir Aile Hikayesi dizisinde!

Servet Pandur Bir Aile Hikayesi dizisinde!
Fox TV'nin yeni dizisi Bir Aile Hikayesi'ne yeni bir isim katılıyor. Hercai dizisinin kadrosundan ayrılan Servet Pandur Bir Aile Hikayesi'nde hangi karakteri canlandıracak?

Başrollerini Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Bir Aile Hikayesi dizisi başladığı günden beri seyirci tarafından beğeniyle izleniyor. Med Yapım imzalı dizinin sıcacık aile temalı hikayesi cumartesi akşamları Fox TV'de ekranlara geliyor. Amerikan yapımı 'This is Us' isimli diziden uyarlanan ve dokunaklı sahneleriyle seyirciyi etkileyen Bir Aile Hikayesi'nin sezon finali tarihi netleşmiş 1 Haziran Cumartesi günü 13.bölümüyle sezon finali yapacağı duyrulmuştu. Öte yandan dizi kadrosuna yeni bir isim eklendi. 

SERVET PANDUR BİR AİLE HİKAYESİ DİZİSİNDE

Son olarak Hercai dizisiyle anlaşan fakat sonradan projeden ayrılan oyuncu Servet Pandur şimdi ise Bir Aile Hikayesi dizisine katılıyor. Etkileyici hikayenin bir parçası olacak olan başarılı oyuncu Servet Pandur'un hangi karakteri canlandıracağı ise merak konusu oldu. Dizide Olgun Toker'in canlandırdığı Mahur karakterinin babası Şakir'in (Ali Seçkiner Alıcı) arkadaşı rolünde olacağı öğrenildi. Servet Pandur'un karateri hakkında detaylı bilgiyi ilerleyen günlerde sitemizde bulabilirsiniz.

SERVET PANDUR KİMDİR?

Oyuncu Servet Pandur 27 Mart 1970 yılında İzmir Bergama'da doğmuştur. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. 1993 yılında mezun olan oyuncu aynı yıl Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda göreve başlamıştır. Daha sonra Ankara Devlet Tiyatrosunda yer almış hali hazırda usta eğitici üye kadrosunda görevini sürdürmektedir. 1999 yılında ilk defa kamera karşısına geçerek Çarli dizisiyle televizyon kariyerine başlamıştır. Daha sonra Kanatsız Kuşlar, İçimdeki Fırtına, Yılanların Öcü, Kalbim Yangın Yeri, A.Ş.K, Hayata Beş Kala, Fatmagül’ün Suçu Ne? ve Kod Adı Kaos gibi dizilerde çeşitli karakterlere hayat vermiştir. 2002 yılında Ben Bir İnsanım isimli kısa metrajlı filmle ilk defa sinemaya geçen Servet Pandur, Kelebeğin Rüyası (2013) ve Çok Uzak Fazla Yakın (2016) filmleriyle beyaz perde deneyimini taçlandırmıştır. Öte yandan 2009 yılında yer aldığı Krem Karamel oyunuyla 2010 yılında 1. Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödüllerinde Müzikal Komedi Dalında Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu ödülüne layık görülmüştür. Son olarak Kanatsız Kuşlar dizisinde Azime karakterini canlandıran oyuncu şimdi ise Bir Aile Hikayesi'yle seyirci karşısına çıkacaktır.

27-04-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar