Sevcan Yaşar'dan Sermiyan Midyat'a olay suçlama!

Sevcan Yaşar'dan Sermiyan Midyat'a olay suçlama!
Eski Türkiye güzeli Sevcan Yaşar ünlü oyuncu ve Sermiyan Midyat’tan şikâyetçi oldu. Gündemi meşgul eden şiddet olayında tüm detaylar haberimizde

Ülkemiz gün geçmiyor ki bir kadın şiddete maruz kalmasın. Dünyayı eve hapseden küresel salgın coronadan dolayı karantinada olduğumuz bugünlerde kadına şiddetle ilgili Sevcan Yaşar'dan Sermiyan Midyat'a olay suçlama geldi. Eski Türkiye güzeli Sevcan Yaşar ünlü oyuncu ve Sermiyan Midyat’tan şikâyetçi oldu. Gündemi meşgul eden şiddet olayında tüm detaylar haberimizde

Sevcan Yaşar'dan Sermiyan Midyat'a olay suçlama!

Geçirdiği filmlerle komedi dünyasında hatırı sayılır bir yer edinen Sermiyan Midyat’tan hiç beklenmeyen şiddet haberi gündeme bomba gibi düştü. Bir zamanların popüler ismi eski güzellik kraliçesi Sevcan Yaşar bir müddet beraber olduğu Sermiyan Midyat'a duyanlara pes dedirtecek suçlamada bulundu. İşte o suçlama!

Tekmeleyip sürükledi, kapının önüne attı!

Birkaç gün önce Türkiye eski güzellerinden aynı zamanda oyuncu Sevcan Yaşar, 'şiddet gördüm' diyerek sevgilisi Sermiyan Midyat'tan şikâyetçi olmuştu. Olayın ateşi henüz düşmüştü ki Sevcan Yaşar olayı tüm detayları Günaydın'dan Tuba Kalçık'a anlattı. Canlıtv platformu olarak asla tasvip edemeyeceğimiz şiddet olayının tüm ayrıntılarını anlattığı röportajı aynen yayınlıyoruz. "Sermiyan'ın psikolojik ve fiziksel şiddetinde 'Aman olay basına yansımasın' diye hep sessiz kaldım. Ama olay artık sevimsiz bir hal almaya başlayınca ayrılmaya karar verdim."

Aslında Sevcan’ın şiddet gördüğü haberi daha mayıs ayı başında gündemi sarsmıştı. 4 Mayıs günü patlak veren gelişmeyi Sevcan Yaşar, tüm detaylarıyla şöyle anlattı. “4 Mayıs'ta ona ayrılmak istediğimi söyledim. Eşyalarımı toplarken şiddete uğradım. Kendimi banyoya kilitledim ve 155'i aradım. Polisi aradığımı duyan Sermiyan kapıyı kırdı."

Kapı üstüme düştü

Sevcan Yaşar'ın Sermiyan Midyat’tan gördüğü tüyler ürpertici şiddet bunula sınırlı değildi. Sevcan Yaşar’ın anlatırken bile hala tesirinde kaldığı vahşetin tüm ayrıntıları röportajda ortaya çıktı. Sevcan Yaşar bire bir şiddetin boyutlarını herkesle paylaştı. "Üstüme düşen kapı, yüzümde ve vücudumda ciddi hasara neden oldu. Hızını alamayan Sermiyan beni tekmeledi, kolumdan sürükleyerek kapının önüne attı."

Darp raporu olayı doğruluyor

Sevcan Yaşar'ın röportaj sırasında zorlanarak anlattığı olay darp raporuna da tüm çıplaklığıyla yansıdı. Olayın görgü şahitlerinden sitenin kapıcısı da Sevcan Yaşar’ı yarı baygın kapı önünde bulduğunu söyledi. Bir daha olmasını istemediğimiz şiddet olayında son olarak şu gelişme yaşandı. Sevcan Yaşar’ın ağzından verelim. “Sürükleme sırasında kolumda kas yırtığı oluştu. Bu durum, darp raporumda ayrıntılı şekilde mevcut. O an yaşanan gürültü patırtıyı kapıcı da duymuş. Beni kapıda darp edilmiş halde bulan kişi de kapıcıydı."

12-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar